Avengers zvítězili na Teen Choice Awards

Avengers zvítězili na Teen Choice Awards | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu krátké featuretty o přípravě digitálních triků a nejnovější zprávy ze světa komiksových sešitů. Co vyzrazují o filmových Avengers 2?

Teen Choice Award rozhodně není nějaká kdovíjak významná cena. Nicméně je fajn, že omladina vedle Rozbřesku a Hunger Games dokáže ocenit také trošku té komiksové akce. Film sice zvítězil pouze v kategorii "Choice Summer Movie: Action" (v kategorii "Choice Movie: Action" nepřekvapivě vyhrál Taylor Lautner s průměrným Bez Dechu). Pokud by vás zajímaly kompletní výsledky, najdete je na stránkách Teen Choice. Dále tu pro vás máme další fotky sběratelského blu-ray kufříčku a několik krátkých dokumentíků o přípravě digitálních triků, které najdete přímo na stránkách novozélandské Wety. Ta teď mimochodem momentálně dělá především na Hobitovi a v poslední novince ze Středozemě se můžete podívat v několika videích, ve kterých uvidíte, jaké „praktická“ odnož Wety připravila pro Hobita všemožné návrhy, miniatury atd.

Zajímavé je také sledovat, jakým směrem se momentálně vyvíjejí komiksy Avengers. Marvel společně s premiérou filmu začal vydávat novou řadu, nazvanou Avengers Assemble, ve které se tým Avengers skládá ze stejných hrdinů, jako ve filmu (což se v komiksech stává málo kdy, jestli se to stalo vůbec někdy - soupiska Avengers je velice proměnlivá) a vývoj událostí nápadně připomíná budoucnost, jakou předpovídáme i filmovému universu. Nově utvořený tým sice nejdřív musí bojovat se skupinou padouchů zvanou Zodiac, ale velmi rychle se ukáže, že za skupinkou stojí ve skutečnosti Thanos. Ten se také sám po několika číslech objeví a spolu s ním se po dlouhé době do Marvel Universe vracejí také Guardians of the Galaxy. Thanos i tentokrát prahne po mocných artefaktech, ale nakonec si bohatě vystačí s kosmickou kostkou a Avengers i ve spojení s Guardians budou mít co dělat, aby ho zastavili. Ve filmu samozřejmě bude všechno jinak, ale události v komiksu nejsou náhoda a já bych si klidně vsadil na to, že ta nejzákladnější kostra Avengers 2 bude hodně podobná.

Zdroje: CBM, Marvel Wiki, Amazon

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Avengers zvítězili na Teen Choice Awards | Fandíme filmu Avengers zvítězili na Teen Choice Awards | Fandíme filmu Avengers zvítězili na Teen Choice Awards | Fandíme filmu Avengers zvítězili na Teen Choice Awards | Fandíme filmu Avengers zvítězili na Teen Choice Awards | Fandíme filmu Avengers zvítězili na Teen Choice Awards | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest