Captain America 2 představí nového superhrdinu

Captain America 2 představí nového superhrdinu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Kdo se ke Kapitánovi připojí při jeho dalších dobrodružstvích? Napovíme: Umí létat!

Díky Comic-Conu jsme se konečně dozvěděli, že ve druhém díle Kapitána Ameriky bude hrát klíčovou úlohu Winter Soldier (podrobnosti), teď se Hollywood Reporteru podařilo z ničeho nic zjistit, že si Anthony Mackie (Pain and Gain, Abraham Lincoln: Lovec upírů) ve filmu zahraje superhrdinu Falcona! Falcon, alias Samuel Thomas Wilson, je z kulturně-historického hlediska významný především proto, že je první mainstreamovým superhrdinou afroamerického původu. V komiksech byl představen právě jako blízký spojenec Captaina Ameriky a některá čísla Kapitánova komiksu se dokonce prodávala pod názvem Captain America and Falcon.

Samuel díky působení kosmické kostky získá schopnost komunikovat s ptáky (dokáže vidět jejich očima nebo je dokonce ovládat) a pomocí speciálně sestrojeného postroje dokáže létat. Superhrdinské alter ego Samuel přijal proto, aby inspiroval jeden domorodý kmen k povstání proti Red Skullovi a jeho nohsledům, kteří v té době okupovali domorodcům jejich ostrov. Následně se Falcon stal jedním z nejbližším Captainových parťáků. V ultimátní verzi je Samuel Wilson objevitel, dobrodruh a vědec, který pracuje pro SHIELD a ke své práci používá létající batoh. Uvidíme, které verzi bude filmový Falcon bližší, a zda ho vlastně potkáme v současnosti nebo ve flashbacích z druhé světové války.

Galerie: 2

Captain America 2 představí nového superhrdinu | Fandíme filmu Captain America 2 představí nového superhrdinu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest