47 metrů: Další kapitola zápolení se žraloky v prvním teaseru

47 metrů: Další kapitola zápolení se žraloky v prvním teaseru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
V kinech řádí obří Meg, příští rok dorazí do kin žraloci podstatně přirozenějšího vzrůstu. Avšak o nic méně nebezpeční.

Loni v kinech až překvapivě bodoval žraločí snímek 47 metrů, když při rozpočtu něco málo přes 5 milionů dolarů utržil celosvětově skoro 62 milionů dolarů jenom v kinech. A to měl jít film původně pouze na DVD. Po počátečním úspěchu nicméně nepřekvapí, že se chystá pokračování. To se mělo původně jmenovat 48 metrů, ale nakonec zvolilo název 47 metrů: Další kapitola (47 Meters Down: The Next Chapter). Takový název by mohl působit dojmem, že jde o pokračování prvního snímku, nicméně to nevypadá, že by se měla vrátit kterákoliv lidská postava z prvního filmu. Tak uvidíme, zda má být ústředním pojítkem snímků nějaký konkrétní žralok, anebo snímky bude spojovat jen téma.

Pokračování se přesouvá od pobřeží Mexika k pobřeží Brazílie, kde skupina dívek hledá dobrodružství. Vydají se tak mimo klasická turistická místa a nedaleko pobřeží se chtějí potápět ke skrytým podvodním ruinám. Brzy však zjistí, že ruiny nejsou zcela bez obyvatel. Snímek opět točí Johannes Roberts, podle scénáře Ernesta Riery. Datum premiéry je stanovené až na 28. 6. 2019, nicméně první teaser (který mnoho neprozradí) tvůrci vypustili už teď, možná proto, že je v kinech Meg.

Galerie: 3

47 metrů: Další kapitola zápolení se žraloky v prvním teaseru | Fandíme filmu 47 metrů: Další kapitola zápolení se žraloky v prvním teaseru | Fandíme filmu 47 metrů: Další kapitola zápolení se žraloky v prvním teaseru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest