Once Upon a Time in Hollywood: "Polanski" a "Manson" obsazeni

Once Upon a Time in Hollywood: "Polanski" a "Manson" obsazeni | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Quentin Tarantino točí a točí a obsazení se rozrůstá a rozrůstá.

Natáčení tarantinovky Once Upon a Time in Hollywood je už několik týdnů v plné proudu a herecký ansámbl se stále více rozrůstá. Faktem je, že hlavní herecké hvězdy byly podepsány ještě před začátkem produkce, tudíž postupné doplňování v průběhu natáčení není ničím složitým či neobvyklým. Avšak jedna z těch důležitějších rolí byla přece jenom obsazena (nebo přinejmenším před veřejností odhalena) až teď. Doposud nebylo známo, kdo si střihne roli mladého Romana Polanského, jehož partnerku Sharon Tate (Margot Robbie) brutálně zmasakroval gang přívrženců Charlese Mansona. Tahle hádanka však byla včera rozlousknuta, neboť této role se zhostí poměrně neznámý polský herec Rafał Zawierucha (Bohové). Kolik prostoru ve filmu skutečně dostane, to v tuto chvíli nevíme.

Až do včerejška jsme navíc ani netušili, zda se ve filmu objeví postava samotného Charlese Mansona. Nakonec tam odsouzený zločinec přece jenom bude a střihne si ho australský herec Damon Herriman. Současně bylo oznámeno, že k obsazení se připojují Danny Strong, Rumer Willis, Costa Ronin, Dreama Walker, Margaret Qualley, Victoria Pedretti, Sydney Sweeney, Clu Gulager, James Landry Hébert a Mikey Madison.Příběh je zasazen do Los Angeles léta roku 1969. Hrdinou je herec z úspěšného TV seriálu, který se snaží stát filmovou hvězdou (Leonardo DiCaprio). Jeho parťák, který mu dělá v seriálu kaskadéra (Brad Pitt), se pokouší o to samé. Vyprávění se má odehrávat na pozadí strašlivé vraždy Sharon Tate (Margot Robbie) a jejích přátel, kterou spáchal kult přívrženců Charlese Mansona. Dále hrají Al Pacino, Kurt Russell, Burt Reynolds, Tim Roth, Michael Madsen, Damian Lewis, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Clifton Collins Jr., Luke Perry, James Marsden, Zoë Bell či Scoot McNairy, Režíruje a scénář napsal Quentin Tarantino. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 26. 7. 2019.

Zdroje: THR, Wrap

Galerie: 5

Once Upon a Time in Hollywood: "Polanski" a "Manson" obsazeni | Fandíme filmu Once Upon a Time in Hollywood: "Polanski" a "Manson" obsazeni | Fandíme filmu Once Upon a Time in Hollywood: "Polanski" a "Manson" obsazeni | Fandíme filmu Once Upon a Time in Hollywood: "Polanski" a "Manson" obsazeni | Fandíme filmu Once Upon a Time in Hollywood: "Polanski" a "Manson" obsazeni | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest