Once Upon a Time in Hollywood: Obsazení se opět rozrostlo

Once Upon a Time in Hollywood: Obsazení se opět rozrostlo | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Další a další herci potvrzují účast v chystané tarantinovce.

Režisér Quentin Tarantino nikdy nebyl zrovna troškař, obzvláště pokud šlo o šíři hereckého ansámblu, však si vzpomeňme třeba na kultovní Pulp Fiction či z doby nedávné na Osm hrozných. Nicméně v rámci natáčení snímku Once Upon a Time in Hollywood dal dohromady opravdu neuvěřitelnou squadru herců a hereček. Samozřejmě, že vedle Leonarda DiCapria, Brada Pitta, Margot Robbie, Damiana Lewise, Burta Reynoldse, Al Pacina či Dakoty Fanning jsou poslední čtyři přírůstky malé rybky, i tak jsou však hodny zaznamenání. V právě natáčené tarantinovce se tedy představí i Lena Dunham (komediální seriál z produkce HBO nazvaný Girls), Lorenza Izzo (například horor Eliho Rotha The Green Inferno či thriller s Keanu Reevesem Nebezpečné pokušení), Austin Butler (dramedie Dude) a ve filmové branži debutující Maya Hawke (dcera Ethana Hawka a Umy Thurman). V tuto chvíli se neví, jakých rolích se nově příchozí zhostí (fotky naleznete v galerii), leč lze pravděpodobně očekávat nějaké "křoví". Ale i šikovné křoví je potřeba.

Příběh zasazený do Los Angeles léta roku 1969. Hrdinou je herec z úspěšného TV seriálu, který se snaží stát filmovou hvězdou (Leonardo DiCaprio). Jeho parťák, který mu dělá v seriálu kaskadéra (Brad Pitt), se pokouší o to samé. Vyprávění se má odehrávat na pozadí strašlivé vraždy Sharon Tate (Margot Robbie) a jejích přátel, kterou spáchal kult přívrženců Charlese Mansona. Dále hrají Al Pacino, Kurt Russell, Burt Reynolds, Tim Roth, Michael Madsen, Damian Lewis, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Clifton Collins Jr., Luke Perry, James Marsden, Zoë Bell či Scoot McNairy, Režíruje a scénář napsal Quentin Tarantino. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 26. 7. 2019.

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Once Upon a Time in Hollywood: Obsazení se opět rozrostlo | Fandíme filmu Once Upon a Time in Hollywood: Obsazení se opět rozrostlo | Fandíme filmu Once Upon a Time in Hollywood: Obsazení se opět rozrostlo | Fandíme filmu Once Upon a Time in Hollywood: Obsazení se opět rozrostlo | Fandíme filmu Once Upon a Time in Hollywood: Obsazení se opět rozrostlo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest