Captain Marvel: Chystaný prequel ji propojí s Infinity War

Captain Marvel: Chystaný prequel ji propojí s Infinity War | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Nick Fury a Maria Hill se vracejí na scénu.

Captain Marvel je na pořádné novinky skoupá, prozatím je tu alespoň odhalení prequelového komiksu. Všechny marvelovky je mají, většinou pomáhají dokreslit nějaký drobný detail ohledně očekávaného snímku a navnadí skalní fanoušky. Captain Marvel Prelude (Předehra Captain Marvel), jak se komiks jmenuje, vychází letos v listopadu a připravili jej Will Corona Pilgrim a Andrea Di Vito. Postavami 32stránkového sešitu budou Nick Fury a Maria Hill, kteří se vydávají na smrtelně nebezpečnou misi, která přímo povede k objevení Captain Marvel. Komiks bude provázaný s titulkovou scénou Avengers: Infinity War. Můžeme tak spekulovat o tom, zda náhodou komiks neukáže, kde Nick Fury získal pager, kterým Captain Marvel v poslední vteřině přivolá.

Příběh pojednává o tom, jak se z Carol Danvers stala jedna nejmocnějších hrdinek ve vesmíru, když se Země ocitla uprostřed galaktické války mezi dvěma mimozemskými národy. Děj je zasazený do 90. let minulého století, období, které jsme dosud v Marvel Cinematic Universe pořádně nezažili.

Scénář napsaly Nicole Perlman, Meg LeFauve a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson, dále se objeví Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan, Clark Gregg, Lee Pace, Djimon Hounsou, Algenis Perez Soto, Rune Temto, McKenna Grace a Lashana Lynch. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroj: THR

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Captain Marvel: Chystaný prequel ji propojí s Infinity War | Fandíme filmu Captain Marvel: Chystaný prequel ji propojí s Infinity War | Fandíme filmu Captain Marvel: Chystaný prequel ji propojí s Infinity War | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest