Captain Marvel bude mít pozměněný origin

Captain Marvel bude mít pozměněný origin | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Zrození superhrdinky se bude lišit od komiksů. Bude souviset s marvelovským padouchem? Přidáváme další režisérskou kandidátku a pár obrázků. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Pořád se mluví o tom, kdy uvidíme Captain Marvel poprvé. Režiséři Anthony a Joe Russo v aktuálním rozhovoru byli trochu kryptičtí, ale v zásadě potvrdili, že bychom ji měli poprvé potkat v Avengers: Infinity War. Nejdříve žertovali, že kdyby byla postava někdy v brzké době obsazena, tak by ji určitě rádi do filmu zařadili. Následně pak debatu ukončili s tím, že se k tématu nesmí vyjadřovat. Takže s Carol Danvers můžeme v příštích Avengers nejspíš počítat, co říkáte?

Původní novinka 18.8.: Už nějaký čas víme, že hrdinku Captain Marvel si ve stejnojmenném filmu zahraje Brie Larson (Room). O samotném filmu se toho ovšem ví celkem málo, a není ani divu, protože do kin se vydá až v březnu 2019. Něco málo jsme ale zjistili už teď.

V rámci pořadu Any Time With Vin Forte Podcast se o filmu rozhovořila Nicole Perlman. Ta se podílela na scénáři ke Strážcům Galaxie, a stejně tak tomu bude i u Captain Marvel, kde se doplní s Meg LeFauve (V hlavě).  Perlman objasnila, že příběh vzniku Captain Marvel, bude jiný, než jak to podávají komiksy z 60. let. Tam se Carol Danvers ocitne v bezprostřední blízkosti výbuchu zařízení rasy Kree (ta se objevila ve snímku Strážci Galaxie) a je zachráněna kreeským bojovníkem Mar-Vellem. Ovšem při této kolizi získá díky radiaci jeho schopnosti a posléze se z ní stane hrdinka Captain Marvel. A právě tento motiv je podle Nicole Perlman až příliš podobný příběhu Hala Jordana alias Green Lanterna z konkurenční komiksové dílny DC.  

A podle Perlman je Carol Danvers silný charakter a je natolik svá, že si zaslouží svůj originální příběh. Perlman k tomu zdůrazňuje, že původ Captain Marvel bude vycházet z toho, co se již ve filmovém světě Marvelu odehrálo. Bude se také brát v potaz, co se právě děje a celkově by se příběh Captain Marvel měl v některých prvcích renovovat pro filmové plátno.

To asi celkově nepřekvapí, otázka je, jakým způsobem se tedy rozhodnou v Marvelu dát Carol její schopnosti a zda v tom bude figurovat Captain Mar-Vell. Zajímavé je, že v rámci rozhovoru Perlman uvedla, že psaní scénáře je náročný úděl a pro vyjádření svých myšlenek využila obrat, který obsahuje slovo rukavice (gauntlet). Možná šlo jen o květnatou mluvu, avšak protože víme, že jedním z hlavních motivů Avengers: Infinity War bude Thanosova rukavice nekonečna (Infinity Gauntlet), tak by ani nemusela být zcestná úvaha, že své schopnosti Carol Danvers obdrží právě díky tomuto artefaktu. A bratři Russoové (Captain America: Občanská válka) už před časem prozradili, že se Captain Marvel mihne ve třetích Avengers. To jsou ovšem pouze úvahy k diskuzi.

Co tipujete vy? Snaží se nám scenáristka něco naznačit? Nebo má pouze bohatý slovník? A napadá vás, jak jinak by mohla hrdinka získat své síly?

Pokud jde o režisérku, tak ta se stále hledá a podle redaktora serveru Variety Marvel vůbec s výběrem nespěchá a klidně by se mohl protáhnout až někdy do začátku září. Mezi zmiňovanými kandidátkami se dříve objevovaly Emily Carmichael, Elizabeth Wood, Niki Caro a Jennifer Kent. Lexi Alexander (Punisher: Warzone) pak na svém Twitteru uvedla, že ona sama sice ve hře není, ale zaslechla, že zvažována by mohla být také Rachel Talalay (seriály The Flash a Legends of Tomorrow). Dole v galerii pak najdete nejrůznější photoshopy, z nichž většinu sdílela Brie Larson na svém Twitteru a také Brie v tematickém pyžamu.

Zdroje: Any Time With Vin Forte, Yahoo, Brie Larson, Lexi Alexander, Justin Kroll, ComicBook

Galerie: 4

Captain Marvel bude mít pozměněný origin | Fandíme filmu Captain Marvel bude mít pozměněný origin | Fandíme filmu Captain Marvel bude mít pozměněný origin | Fandíme filmu Captain Marvel bude mít pozměněný origin | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest