Doctor Strange 2: Natáčení už příští rok? Plus Benedictova výplata

Doctor Strange 2: Natáčení už příští rok? Plus Benedictova výplata | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Marvel si na příští rok rezervoval další termín v londýnských ateliérech.

Magazín Omega Underground informuje, že příští rok v červnu začne Marvel natáčet v Londýně svůj další film (zarezervoval si ateliéry). Doteď jsme o příštím roce studia věděli, že začátkem roku má začít produkce Strážců Galaxie 3, ale kdo ví, jak to s nimi nakonec bude, když Marvel čeká hledání nového režiséra.

Můžeme spekulovat o tom, že jde o film, který Marvel hodlá uvést 31. 7. 2020. O jaký snímek půjde? Možností je zdánlivě několik. Mohlo by se jednat o Black Widow, The Eternals nebo Doctora Strange. O přípravách žádné jiné marvelovky jsme v poslední době bližší zprávy neměli.

Pak je tu nicméně ještě zpráva britského Mirroru. To je bulvár nejhrubšího zrna, který s vydáváním zcela smyšlených článků nemá nejmenší problém, takže jeho tvrzení berte s rezervou, ale třeba se tentokrát deník skutečně dozvěděl nějaké legitimní zákulisní informace.

Mirror tvrdí, že příští rok „na jaře“ začne Marvel točit Doctora Strange 2. Natáčení má trvat až šest měsíců. Představitel hlavní role Benedict Cumberbatch si má výrazně polepšit, když jeho výplata za pokračování má činit zhruba 9,5 milionu dolarů, oproti asi třem milionům, které dostal za prvního Doctora. Dohromady mu zatím role měla ve všech dosavadních filmech (Doctor Strange, Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War, Avengers 4) vynést něco přes pět milionů dolarů. Cumberbatch má být podle zákulisních zdrojů Mirroru ve světě Marvelu „klíčovým hráčem“.

Zatím má Marvel na triku pořád ještě primárně natáčení Spider-Mana: Far From Home a dotáčky Avengers 4, ale příští rok se pomalu blíží. Uvidíme, které tři filmy v něm studio bude natáčet, zvlášť když stále není tak docela jasné, jak to vlastně nakonec bude se Strážci Galaxie 3.

Zdroje: Mirror, Omega Underground

Galerie: 6

Doctor Strange 2: Natáčení už příští rok? Plus Benedictova výplata | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Natáčení už příští rok? Plus Benedictova výplata | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Natáčení už příští rok? Plus Benedictova výplata | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Natáčení už příští rok? Plus Benedictova výplata | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Natáčení už příští rok? Plus Benedictova výplata | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Natáčení už příští rok? Plus Benedictova výplata | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest