Avatar: Pokračování se budou odehrávat kompletně na Pandoře

Avatar: Pokračování se budou odehrávat kompletně na Pandoře | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Seznamte se s novým mechem filmové série.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Ve sci-fi z hlubin vesmíru je docela často obvyklé (a Star Wars jsou toho klasickým příkladem), že každá planeta nabízí jeden druh klimatických podmínek a jeden národ. Jak můžeme pozorovat u nás na Zemi, něco takového v praxi nefunguje. Producent Jon Landau vysvětluje, že pokračování Avatara se v tomhle ohledu budou životem na Zemi inspirovat.

Všechna čtyři pokračování se budou odehrávat přímo na Pandoře a postavy se v nich nepodívají na jiné světy. Nicméně v rámci Pandory navštívíme rozmanitá prostředí a navštívíme různorodé kultury. V prvním filmu jsme poznali klan Omaticaya a údolí Mo’ara, ale Na’viové žijí po celé planetě (přesněji řečeno měsíci). Jmenovitě pak Landau opět zmiňuje vodní prostředí, o kterém tvůrci už dlouhou dobu mluví jako o klíčovém elementu druhého filmu.

Landau také prozradil, že ve filmu bude vidět celá řada elementů, které návštěvníci potkávají v zábavním parku Walta Disneyho nazvaném Pandora – The World of Avatar. Konkrétně je už teď v zábavním parku k vidění celá řada tvorů z příštích filmů, ale také tzv. Utility Suit, neboli další varianta bojového exoskeletu, který jsme viděli v prvním Avatarovi, akorát tentokrát upravená pro vědecké, nikoliv válečné účely. Jak Utility Suit, tak zábavní park si můžete prohlédnout na přiložených fotkách v galerii či v níže umístěných videích.

Další kapitola »

Avatar 2

18.12.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Avatar: Pokračování se budou odehrávat kompletně na Pandoře | Fandíme filmu Avatar: Pokračování se budou odehrávat kompletně na Pandoře | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest