The Batman: Ben Affleck jako producent

The Batman: Ben Affleck jako producent | Fandíme filmu
Warner Bros.
A kde se budou točit Flash a Birds of Prey.

Vypadá to, že server Pursue News má předčasný přístup k hollywoodskému oběžníku Production Weekly. Z toho filmový profesionálové čerpají informace o chystaných projektech, aby věděli, kde se mohou hlásit o práci. Pursue News s předstihem informovaly o tom, že se The Flash začne točit příští rok v únoru, konkrétně v Atlantě. Tam se mají točit také Birds of Prey, které se mají točit „začátkem roku“. Mezi producenty The Flashe mají patřit mimo jiných Geoff Johns, Jon Berg, Phil Lord, Chris Miller a Zack Snyder.

A teď k The Batmanovi. Už režisér Matt Reeves v nedávném rozhovoru říkal, že by se mohlo točit na jaře 2019. To samé teď uvádí Prodution Weekly. Oběžník zároveň uvádí, že producenty filmu budou Geoff Johns a Ben Affleck! To vlastně nemusí nic znamenat. Oba dva pánové projekt vyvíjeli dlouho předtím, než jej převzal režisér Matt Reeves. V Hollywoodu není přitom neobvyklé, když jsou předchozí tvůrci v titulcích oceněni právě producentským přídomkem – však se podívejte, kolik producentů je vypsáno výše u Flashe (a to jsme vypsali jen ty nejznámější), i když se nikdo z uvedených pánů momentálně na filmu aktivně nepodílí.

Ale také by to mohlo znamenat, že má Ben Affleck v projektu nějakou aktivní roli. Ve zmiňovaném interview Matt Reeves uváděl, že s Benem Affleckem o filmu diskutuje, tak budeme zvědaví, jestli nakonec Ben bude nebo nebude na novém Batmanovi mít nějaký podíl.

Na závěr malá legrácka, Ben Affleck jako omlazený Batman:

Zdroje: Pursue News I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest