The Batman: Podle Caseyho Afflecka bez Bena

The Batman: Podle Caseyho Afflecka bez Bena | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Dělá si Batmanův mladší brácha legraci nebo ví víc? Ben Affleck pak hovoří o tom, že nás v Justice League čeká daleko tradičnější Batman.

A zase ten Batman. Tentokrát rozruch způsobil Casey Affleck, bratr Bena Afflecka, když v rozhovoru pro rádio byl na ikonického superhrdinu dotázán. Redaktor se jej zeptal, jestli je pravdy něco na tom, že bratr nebude hrát ve snímku The Batman a jaký podle něj Ben v roli je. Casey nejdřív zažertoval, že bratr jako Batman „ujde“, pak ale nechal žerty stranou a Bena patřičně pochválil. Pokud ale jde o The Batmana, toho podle Caseyho Ben točit nebude. Když následně redaktor poděkuje za velkou novinku, začne Casey celé svoje vyjádření zlehčovat. Z konverzace není zcela patrné, zda herec žertoval celou dobu, nebo situaci zlehčil teprve v momentě, kdy mu došlo, že možná řekl víc, než měl. Každopádně, pusťte si video a posuďte sami, jak na vás hercovo vyjádření působí. Tak či tak Affleck vzbudil na internetu pořádný rozruch a debata o budoucnosti Batmana se opět rozhořela.

V jiném rozhovoru se o postavě Batmana rozpovídal také přímo Ben Affleck. V Batman v Superman se filmaři podle něj trochu odklonili od tradičního Batmana. Lomcuje s ním hněv vůči Supermanovi (Henry Cavill), který může za smrt všech jeho kolegů při Supermanově boji se Zodem (Michael Shannon) v Muži z oceli. V Justice League potkáme daleko známější podobu Batmana. Hrdinu, který chce pomáhat lidem, takového, jakého jej čtenáři znají ze stránek komiksů.

Justice League se musí pokusit najít další hrdiny a přesvědčit je, aby táhli za jeden provaz. Jednou z klíčových otázek filmu je, zda se to podaří. Vlastně se jedná o příběh o síle spolupráce. Snímek dorazí do kin už za tři měsíce, tak uvidíme, jak si nová podoba Batmana u diváků povede.

Wonder Woman musí znovu ukázat své schopnosti zapálené válečnice. Vystaveni velkému nepříteli, spojí síly s Batmanem, aby dali dohromady skupinu nadlidí, co se má postavit nově probuzené hrozbě. Zformují bezprecedentní ligu hrdinů a vydávají se zachránit planetu před útokem katastrofických rozměrů.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Jako režiséři se vystřídali Zack Snyder a Joss Whedon, scénář postupně připravovali Chris Terrio a Joss Whedon. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroje: EW,

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 7

The Batman: Podle Caseyho Afflecka bez Bena | Fandíme filmu The Batman: Podle Caseyho Afflecka bez Bena | Fandíme filmu The Batman: Podle Caseyho Afflecka bez Bena | Fandíme filmu The Batman: Podle Caseyho Afflecka bez Bena | Fandíme filmu The Batman: Podle Caseyho Afflecka bez Bena | Fandíme filmu The Batman: Podle Caseyho Afflecka bez Bena | Fandíme filmu The Batman: Podle Caseyho Afflecka bez Bena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest