Strážci Galaxie 3: Herci podpořili Gunna, šance na nápravu žije

Strážci Galaxie 3: Herci podpořili Gunna, šance na nápravu žije | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Celý herecký tým Strážců Galaxie stojí za Jamesem Gunnem, stejně jako širší umělecká, novinářská i běžná veřejnost.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Selma Blair v solidaritě s Gunnem zcela opustila Twitter. Bobcat Goldthwait vydal prohlášení, podle kterého by Disney raději měl vymazat jeho hlas z atrakcí v Disnelandech, ve kterých promlouvá, protože v minulosti dělal nevhodné vtipy a určitě by nechtěl, aby Disney kvůli němu měl nějaké potíže (celý Goldthwaitův post se nesl v dost ironickém duchu). Twitter opustil také Michael Rooker (představitel Yondua) a postupně se za Gunna ve větší či menší míře postavila podstatná část představitelů Strážců Galaxie. Nejhlasitější vedle Rookera byli Jamesův bratr Sean Gunn (Kraglin) a Dave Bautista (Drax), který byl na sociálních sítích viditelně rozhořčený.

Vše nakonec vyvrcholilo včera, když Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Bradley Cooper (Rocket), Sean Gunn (Kraglin), Vin Diesel (Groot), Pom Klementieff (Mantis) a Michael Rooker (Yondu) vydali společné prohlášení. V tom uvádějí, že je Gunnovo bleskurychlé vyhození šokovalo, ale zároveň jsou povzbuzeni mohutnou podporou veřejnosti, která si přeje Gunnovo opětovné zaměstnání a nevěří konspiračním nesmyslům, které se o režisérovi šíří.

Pracovat s Gunnem bya pro všechny velká čest, vyjadřují mu lásku, podporu a vděk. Jeho staré vtipy nehájí, ale po letech, které s ním strávili při natáčení Strážců Galaxie 1 a 2 mohou s jistotou říct, že James je skutečně v srdci přesně takový, jako se ukázal být ve své veřejné omluvě. Když si vybral do Strážců Galaxie všechny podepsané herce, tak spolu s nimi přivedl k životu příběh o vyděděncích, kteří najdou vykoupení. Všem hercům Gunn navždy změnil život a ti se domnívají, že téma vykoupení nikdy nebylo tak platné, jako dnes.

Všichni herci se těší, až znovu budou s Jamesem pracovat a jeho příběh v žádném případě není u konce.

Podle herců je třeba důsledně přemýšlet nad tím, jakým způsobem se budeme stavět k veřejnému odsuzování ostatních. Vzhledem k tomu, že je společnost ve Spojených státech čím dál rozdělenější, budou podle herců podobné útoky na veřejně aktivní osobnosti pokračovat a není možné dávat moc do rukou internetové lůze. Herci dále doufají, že Gunnův případ poslouží jako názorný příklad, na kterém se všichni poučí při svém dalším chování na sociálních sítích a při tom poučení se snad všichni naučíme pomáhat jeden druhému, místo toho, abychom na sebe útočili.

Magazín Variety dále doplňuje, že podle interních zdrojů v Disneym se zdá, že by Gunn skutečně mohl být znovu najatý. Obzvlášť proto, že se zatím neobjevilo ani slůvko o tom, že by Marvel a Disney hledali jeho náhradu. Přitom pokud by studio chtělo Strážce Galaxie 3 uvést v plánovaném termínu v roce 2020, tak by bylo případnou náhradu najít co nejdříve, protože přípravy produkce by měly začít už někdy na podzim, aby se začátkem příštího roku mohlo začít natáčet. A případný nový režisér by předtím nejspíš potřeboval čas na úpravy scénáře. Šéf Disneyho Bob Iger je v tuhle chvíli na dovolené a konečné rozhodnutí nejspíš nepadne do té doby, dokud se nevrátí zpátky do kanceláře. Budeme nadále sledovat, jak se situace vyvine a držíme Jamesovi palce.

Zdroje: Varity,

« Předchozí kapitola

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Strážci Galaxie 3: Herci podpořili Gunna, šance na nápravu žije | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Herci podpořili Gunna, šance na nápravu žije | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Herci podpořili Gunna, šance na nápravu žije | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Herci podpořili Gunna, šance na nápravu žije | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Herci podpořili Gunna, šance na nápravu žije | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Herci podpořili Gunna, šance na nápravu žije | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest