Charlieho andílci chtějí Kristen Stewart

Charlieho andílci chtějí Kristen Stewart | Fandíme filmu
Začínala jako pasivní Bella ve Stmívání, tady by naopak měla šanci nakopávat zadky. A produkce jí chce pořídit neméně talentovanou kolegyni.

7. 6. 2019 dorazí do kin nová verze Charlieho andílků, kterou natočí Elizabeth Banks, podle scénáře Davida Auburna, Douga Mira a Carla Bernarda. Aby se všechno stihlo, tak by bylo záhodno, pustit se zavčas do natáčení. A tomu samozřejmě musí předcházet casting, především pak casting hlavních hrdinek – tedy speciálních agentech, které pod dohledem svého šéfa Charlieho likvidují svými schopnostmi i šarmem nejrůznější zlořády.

Podle informací severu Variety má produkce zájem o Kristen Stewart a Lupitu Nyong’o. Stewart se proslavila především díky sáze Stmívání, potom se věnovala převážně indie tvorbě, ve které si dokázala vydobýt respekt, který při nejlepší vůli neměla za Twilight šanci získat. Její poslední blockbusterovou rolí byla Sněhurka ve Sěnhurce a lovci, tak uvidíme, zda do velkofilmového vlaku herečka znovu naskočí – v rozhovorech Kristen dříve připouštěla, že pokud se jí role bude líbit, tak se velkým akčním produkcím rozhodně nebrání.

Lupita dostala Oscara za 12 let v řetězech a rychle byla katapultována ke hvězdám. Dostala úlohu Maz Kanaty v nové trilogii Star Wars, v Knize džunglí namluvila Rakšu a začátkem příštího roku pronikne společně s Black Pantherem do světa komiksových filmů.

Zdroj: Variety

Charlieho andílci

02.11.2000 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest