The Predator: Trailer na CinemaConu a oficiální synopse

The Predator: Trailer na CinemaConu a oficiální synopse | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Podívejte se také na logo nového Predátora, kterého napsal a zrežíroval Shane Black.

Další snímek představený na CinemaConu v Las Vegas? Nový The Predator. Ještě před samotnou prezentací zveřejnilo studio Fox oficiální synopsi filmu:

Lov se přesune k vám na zápraží, až explozivní znovuzrození Predátora od Shanea Blacka přemístí sérii ze vzdálených koutů vesmíru na americké předměstí. Nejnebezpečnější lovci vesmíru se geneticky modifikují s pomocí DNA jiných tvorů a jsou tak ještě víc smrtící než kdykoliv předtím. Když malý kluk nešťastnou náhodou spustí jejich návrat na Zemi, může jedině ušmudlaná skupinka bývalých vojáků a rozmrzelého učitele přírodních věd zabránit konci lidské rasy.

Tenhle popis plus minus odpovídá tomu, co jsme dřív slyšeli v rozhovorech nebo z neoficiálních zdrojů. Novinkou jsou modifikace Predátorů prostřednictvím zásahů do jejich DNA. Nabízí se tak otázka, jak uvěřitelné bude, pokud hrdinové porazí celou skupinu takto upravených Predátorů, zatímco v nejstarším filmu mělo komando vojáků problém vyřídit jednoho jediného, nemodifikovaného. A poprvé slyšíme také zmínku o školním učiteli přírodních věd. Je to snad postava Olivie Munn, o které jsme dosud slýchali jako o vědkyni?

Na CinemConu byl promítaný první trailer, o kterém přítomní novináři říkají, že nebyl špatný, ale rozhodně je nijak nenadchl. Film v něm prý působil tak trochu jako relikt z 90. let minulého století a ze záběrů ani nebyl příliš cítit tradiční rukopis scenáristy Shanea Blacka. Příběh je zasazený na Halloween a trailer začíná tím, že si malý Rory (Jacob Tremblay) hraje s krabicí hraček. Jeden z předmětů ale není hračka a chlapec nechtěně přivolá na Zemi predátorskou loď, která havaruje na předměstí. Z té lodi do nedaleké vegetace utíká větší množství Predátorů.

V další scéně trailer ukazuje výslech Quinna (Boyd Holbrook), Roryho otce a zkušeného Snipera. Scéna hodně připomíná debriefing z letošního sci-fi filmu Annihilation, kde na začátku vidíme výslech postavy Oscara Isaaca, která viděla něco, co nikdo jiný neviděl a vrátila se do civilizace, aby o tom mohla vyprávět. I tady jde podle novinářů číst mezi řádky, že Quinn bojoval s Predátory a přežil. Z operace se mu podařilo ukořistit nějaké artefakty, které zatajil před svým velením a místo toho je poslal k sobě domů – právě tak se k nim dostal syn.

Zbytek záběrů jsou převážně akční scény. Je vidět boj vojáků s Predátory v lesnatém terénu. Hodně se střílí, hodně to vybuchuje. Tu a tam padne nějaká hláška. Vidět jsou scény, kde Predátor drží jednoho z vojáků za krk ve vzduchu, kde Quinn pozvedá predátorskou masku, kde si Rory hraje s predátoří rukavicí. Nechybí krev a mládeži nepřístupná míra násilí. Olivia Munn se i v traileru údajně prezentuje jako vědkyně. Uvádí, že se Predátoři upgradují po návštěvě každé planety, na kterou zavítají. Kromě znalostí ale může nabídnout i pomocnou ruku v boji. Střílet podle svých slov umí proto, protože je přece z Ameriky...

Podle oficiálního indonéského Twitteru studia Fox dorazí trailer na internet v květnu, tak si pak uděláme vlastní film, jak zatím snímek vyhlíží.

Nový Predátor by neměl sérii restartovat, ale nějakým způsobem má navázat na dosavadní filmy a mytologii. V hlavních rolích se mají objevit Boyd Holbrook, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes a Olivia Munn. Vedle Freda Dekkera scénář psal také Shane Black, který by měl také režírovat. Datum premiéry je stanoveno na 14.9. 2018.

Zdroje: Slashfilm, II, Fox, AVP Galaxy

Predátor: Evoluce

14.09.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Galerie: 9

The Predator: Trailer na CinemaConu a oficiální synopse | Fandíme filmu The Predator: Trailer na CinemaConu a oficiální synopse | Fandíme filmu The Predator: Trailer na CinemaConu a oficiální synopse | Fandíme filmu The Predator: Trailer na CinemaConu a oficiální synopse | Fandíme filmu The Predator: Trailer na CinemaConu a oficiální synopse | Fandíme filmu The Predator: Trailer na CinemaConu a oficiální synopse | Fandíme filmu The Predator: Trailer na CinemaConu a oficiální synopse | Fandíme filmu The Predator: Trailer na CinemaConu a oficiální synopse | Fandíme filmu The Predator: Trailer na CinemaConu a oficiální synopse | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest