Henry Cavill: Snyderův sestřih Justice League je zbytečný

Henry Cavill: Snyderův sestřih Justice League je zbytečný | Fandíme filmu
A podle manažera ze studia Warner skutečně, opravdu ale naprosto určitě takový sestřih není a nebude.

A zase ten Snyder Cut. Pokud byste tu náhodou byli noví, tak přesněji řečeno: A zase ty debaty o Justice League v takové podobě, v jaké ji Zack Snyder kdysi prapůvodně zamýšlel. Naposledy naděje fanoušků vzbudila zpráva samotného Snydera, který na sociálních sítích uvedl, že se ubytoval v hotelu jen asi 15 minut od výstavního centra, kde probíhá Comic-Con v San Diegu. Fanoušci okamžitě začali spekulovat o tom, že je tam proto, aby na Comic-Conu vystoupil. Snyderovi zástupci však vzkázali, že tomu tak není. Snyder je v místě z nějakých jiných, možná soukromých (rekreačních) důvodů, které s Comic-Conem nijak nesouvisejí.

Wall Street Journal také zveřejnil dlouho očekávaný článek věnovaný právě Snyder Cutu. Zástupce studia Warner v něm pro magazín uvedl, že studio na Comic-Conu skutečně neplánuje Snyderovu verzi filmu jakkoliv zmiňovat a do budoucna se nechystá vydání žádného alternativního sestřihu filmu. Zástupce také zdůraznil, že ačkoliv Snyder po dokončení natáčení v roce 2016 připravil hrubý sestřih filmu, nikdy neměl v úmyslu film zveřejnit v takovémto sestřihu. Snyder dohlížel na následující úpravy scénáře, které dělal Joss Whedon, a kdyby nedošlo k tragédii s jeho dcerou, tak by ty úpravy sám natočil a do filmu zakomponoval.

Takže ještě jednou (snad už naposledy): Žádná Snyderova verze není, nebyla (jedině ve formě scénáře) a nebude. A kupříkladu podle Henryho Cavilla, představitele Supermana, to vůbec nevadí. Cavill správně v rozhovoru poznamenal, že na celou věc je potřeba koukat z obchodního hlediska. Vidět alternativní sestřih filmu by mohlo být samozřejmě zajímavé, někomu by to mohlo dopřát klid v duši, ale nic by to nezměnilo.

Snyder Cut by podle Cavilla studiu nevydělal žádné velké peníze. Film by nešel do kin (ve velkém určitě ne) a bez toho se další stamiliony zázračně neutrží. Bylo by zajímavé porovnat rozdíly, ale daleko důležitější je soustředit se na změny, které je potřeba udělat, soustředit se na další příběhy, které čekají na svoje odvyprávění a obecně přemýšlet o budoucnosti a nezabývat se tím, co bylo.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest