Slavní herci, které už ve filmu (nejspíš) neuvidíme

Slavní herci, které už ve filmu (nejspíš) neuvidíme | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jaké oblíbené hollywoodské hvězdy z let minulých už na plátně nevídáme tak často, jak jsme byli zvyklí? A s kým se můžeme rozloučit nadobro?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9

Chuck Norris

Je to smutné, ale pokročilý věk nakonec dostihl i nezničitelného mistra kopů z otočky Chucka Norrise. Bývalý profesionální voják a několikanásobný světový šampion v karate nikdy nepodával žádné oslnivé herecké výkony. Získal si nicméně armády oddaných fanoušků coby hvězda béčkových akčních kung-fu snímků, např. Cesta draka (kde se v památné bojové scéně střetnul se samotným Brucem Lee), Nezvěstní v boji, Mistr kickboxu nebo rozporuplně přijímaném televizním seriálu Walker, Texas Ranger.

USA Network

Přestože se tenhle indiánsko-irský míšenec nadále udržuje ve fantastické fyzické formě (což dokládají také populární internetové vtipy na jeho osobu, tzv. Chuck Norris facts), i jemu došlo, že vysoká obliba klasických akčňáků, v nichž ústřední kladný hrdina nakope všem zlosynům zadnice jenom svým bojovým uměním, je pryč a v roce 2005 s filmováním v tichosti skončil. Naposledy Chucka vytáhnul z hereckého důchodu na plátna Sylvester Stallone, když ho před šesti lety přemluvil, aby si střihnul miniaturní roli ve druhých Expendables. Od té doby se Norris do kin nevrátil, pouze propůjčil hlas do jedné epizody seriálu Goldbergovi a před pár dny hostoval v závěrečné epizodě seriálu Havaj 5-0.

Na druhé straně je možná odchod do hereckého důchodu lepší, než aby se coby akční penzista stále trapně pokoušel o velký comeback, jako třeba kolega Steven Seagal.

V současné době Chuck především pečuje o svoji vážně nemocnou manželku a sem tam se ukáže na veřejnosti, většinou, aby okomentoval společenskou či politickou situaci v USA. Hodně byl vidět například v roce 2016 při amerických prezidentských volbách, kdy coby letitý příznivec Republikánské strany horlivě podporoval jejího kandidáta Donalda Trumpa.

Video na konec: Ne nadarmo se říká, že Chuck Norris zabije nepřítele i když míří na druhou stranu:

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

The Irishman

USA, Mexiko
Krimi, Drama, Životopisný
Info o filmu

Galerie: 10

Slavní herci, které už ve filmu (nejspíš) neuvidíme | Fandíme filmu Slavní herci, které už ve filmu (nejspíš) neuvidíme | Fandíme filmu Slavní herci, které už ve filmu (nejspíš) neuvidíme | Fandíme filmu Slavní herci, které už ve filmu (nejspíš) neuvidíme | Fandíme filmu Slavní herci, které už ve filmu (nejspíš) neuvidíme | Fandíme filmu Slavní herci, které už ve filmu (nejspíš) neuvidíme | Fandíme filmu Slavní herci, které už ve filmu (nejspíš) neuvidíme | Fandíme filmu Slavní herci, které už ve filmu (nejspíš) neuvidíme | Fandíme filmu Slavní herci, které už ve filmu (nejspíš) neuvidíme | Fandíme filmu Slavní herci, které už ve filmu (nejspíš) neuvidíme | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest