Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu

Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Mladší hrdinové, Captain Marvel, Strážci Galaxie 3, Power Pack, nové verze hrdinů, odhalení dalších plánů a další zajímavosti od šéfa Marvelu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Šéf Marvelu Kevin Feige byl novinářům k dispozici během propagace očekávaného Ant-Mana a Wasp, popřípadě během nedávné producentské konference. Sesbírali jsme jeho nejzajímavější odpovědi:

Kdy se konečně dozvíme podtitul Avengers 4? Na ten si ještě počkáme. Podle Feigeho to bude „koncem roku“, rozhodně až potom, co studio zveřejní první teaser na Captain Marvel. Kdy můžeme čekat ten? První teaser na Avengers: Infinity War dorazil loni na přelomu listopadu a prosince a Avengers měli premiéru na konci dubna. Pokud Marvel zachová rozestupy, tak můžeme první teaser na Captain Marvel očekávat nejdřív v září či v říjnu. A někdy posléze konečně bude odhalen onen slavný název, kolem kterého se dělá tolik tajností.

Dále Feige ke Captain Marvel řekl, že natáčení skončí asi za dva týdny, ale na další odhalení si zkrátka musíme počkat. Ve filmu jsou Skrullové a Kree, odehrává se v 90. letech minulého století, Samuel L. Jackson bude mít dvě oči a Carol Danvers se představí v unikátním příběhu svých superhrdinských počátků. Víc podle Feigeho zatím nepotřebujeme vědět.

Zhruba za dva týdny začne natáčení dalšího Spider-Mana, které z části proběhne v České republice. Feige potvrdil, že se snímek skutečně bude jmenovat Spider-Man Far From Home. Název si záměrně drží paralelu s názvem Spider-Mana: Homecoming a má řadu skrytých významů.

Další kapitola »

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu Název Avengers 4, plánované postavy a další info od šéfa Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest