Terminátor 6: Linda Hamilton na fotce , apokalypsa a krásná lokace

Terminátor 6: Linda Hamilton na fotce , apokalypsa a krásná lokace | Fandíme filmu
TriStar Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Natáčení šestého Terminátora pokračuje. Máme pro vás nejnovější fotky, videa a zajímavosti.

Natáčení Terminátora 6 ve Španělsku pokračuje a na vůbec první fotce můžeme vidět Lindu Hamilton, která se vrací v roli Sarah Connor. Vidět ji můžete na první fotografii galerie. Nepodařilo se mi najít žádnou jinou hereččinu fotku z posledních měsíců, takže vám nepovím, zda je blonďatá hříva její soukromá anebo jde o barvu vlasů, jakou bude mít postava Sarah ve filmu. Na ostře řezaných rysech je patrné, že se jednašedesátiletá herečka udržuje fit, což je pro roli v akčním filmu vždycky plus. Svou filmovou podobu odhalil Diego Boneta, který ve filmu hraje bratra hlavní hrdinky v podání Natalie Reyes.

Dále v galerii vidíte fotky ze známé pláže v Almérii. Trosky vrtulníku jsme viděli už v minulosti, teď přibyly doběla obnažené kosti. Možná jde o něco úplně jiného, ale v sérii Terminátor kosti často souvisejí s atomovým útokem – se Dnem zúčtování. Bude mít Sarah Connor opět noční můry, jako ve druhém filmu? Dojde na nějaký flashforward? Nebo se události dokonce odehrávat po Dni zúčtování, který navzdory všem snahám hrdinů v prvních dvou filmech proběhl? Ještě jednou zdůrazňujeme, že jde pouze o spekulace, kosti mohou být bezvýznamné. Ale dejte v komentářích vědět, zda z kostí něco konkrétního usuzujete vy.

Pak jsou v galerii fotky z vysloužilého letišti v Murcii. Tam se má natáčet velká automobilová honička na dálnici, k jejímuž realizování mají filmaři použít zhruba šedesátku vozidel. A pak jsou tu fotky z přehrady (a elektrické elektrárny) Aldeadávila, která se nachází na hranicích Španělska s Portugalskem. I tady se bude natáčet a to za asistence personálu elektrárny a za použití dronů. Nic bližšího nevíme, avšak přehrada vypadá impozantně. Není tedy divu, že se zde v minulosti už natáčelo, například snímek Doktor Živago.

Kdy se k natáčení připojí také Arnold Schwarzenegger, zatím není známo, ale jakmile se opět objeví něco zajímavého, budeme vás informovat. Na závěr ještě jedno video z natáčení.

Děj film je zasazený do Mexika, jednou z hlavních hrdinek bude mladá Mexičanka, společně s postavami Sarah Connor (Linda Hamilton) a T-800 (Arnold Schwarzenegger). Nové postavy ztvární Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna a Diego Boneta. Snímek má ignorovat všechny Terminator filmy, které netočil James Cameron, který také produkuje. Scénář píše Billy Ray, režíruje Tim Miller. Datum české a slovenské premiéry je v tuto chvíli stanovené na 22. 11. 2019.

Zdroje: Terminator Fans I, II, III, IV, Zamora News, Wiki I, II, III

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 10

Terminátor 6: Linda Hamilton na fotce , apokalypsa a krásná lokace | Fandíme filmu Terminátor 6: Linda Hamilton na fotce , apokalypsa a krásná lokace | Fandíme filmu Terminátor 6: Linda Hamilton na fotce , apokalypsa a krásná lokace | Fandíme filmu Terminátor 6: Linda Hamilton na fotce , apokalypsa a krásná lokace | Fandíme filmu Terminátor 6: Linda Hamilton na fotce , apokalypsa a krásná lokace | Fandíme filmu Terminátor 6: Linda Hamilton na fotce , apokalypsa a krásná lokace | Fandíme filmu Terminátor 6: Linda Hamilton na fotce , apokalypsa a krásná lokace | Fandíme filmu Terminátor 6: Linda Hamilton na fotce , apokalypsa a krásná lokace | Fandíme filmu Terminátor 6: Linda Hamilton na fotce , apokalypsa a krásná lokace | Fandíme filmu Terminátor 6: Linda Hamilton na fotce , apokalypsa a krásná lokace | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest