Serenity: Matthew McConaughey má ve skříni pár kostlivců

Serenity: Matthew McConaughey má ve skříni pár kostlivců | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Atmosférou nasáklý trailer k hvězdně obsazenému thrilleru právě dorazil.

Matthew McConaughey bezpochyby patří k největším hollywoodským hvězdám současnosti, leč v poslední době si přece jenom připsal pár propadáků (i co do kvality). Vždyť Temná věž či Boj za svobodu vskutku nepatří do zlatého archivu světové kinematografie. Nicméně netřeba panikařit, on se zas nějaký kvalitní materiál brzy najde. Ke slibným projektům lze zařadit  právě snímek Serenity, za nímž stojí talentovaný scenárista/režisér Steven Knight. Tenhle chlapík režíroval parádní drama/thriller Locke s Tomem Hardym nebo nadprůměrnou stathamovku Crazy Joe a napsal scénáře kupříkladu ke Cronenbergovým Východním příslibům či výborném seriálu Peaky Blinders.

Trailer slibuje napínavou podívanou, přičemž v centru dění bude McConaughey jako kapitán rybářské lodi, který si na živobytí vydělává i jako průvodce po místních tropických ostrůvcích. Život se mu obrátí vzhůru nohama  v okamžiku, kdy jej vyhledá jeho bývalka (Anne Hathaway) a naléhá na něj, aby zavraždil jejího manžela (Jason Clarke). Ten má mít násilnické sklony, tudíž by bylo skvělé, kdyby ho Matthew vzal na ryby, praštil po palici a hodil žralokům. Navíc to vypadá, že hlavní hrdina nemá úplně čisté svědomí a v minulosti asi nesekal zrovna latinu. Upoutávka určitě klame tělem, protože bych se hodně divil, kdyby se jednalo o takto přímočarý příběh.

Vyjma ústředního hereckého tria dorazí i Djimon Hounsou, Kenneth Fok nebo Diane Lane. V českých kinech Serenity zakotví 27. září 2018.

V galerii naleznete několik fotek z filmu.

Galerie: 5

Serenity: Matthew McConaughey má ve skříni pár kostlivců | Fandíme filmu Serenity: Matthew McConaughey má ve skříni pár kostlivců | Fandíme filmu Serenity: Matthew McConaughey má ve skříni pár kostlivců | Fandíme filmu Serenity: Matthew McConaughey má ve skříni pár kostlivců | Fandíme filmu Serenity: Matthew McConaughey má ve skříni pár kostlivců | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest