Bahno z Mississippi konečně dorazilo i k nám

Bahno z Mississippi konečně dorazilo i k nám | Fandíme filmu
Po třech letech u nás konečně vychází jeden z prvních filmů tzv. McConaissance, čili hereckého znovuzrození Matthew McConaugheyho.

Z hvězdy romantických komedií, Matthewa McConaugheyho (Interstellar, Klub poslední naděje), se v posledních letech stal uznávaný dramatický herec. Jedním z prvních snímků jeho herecké renesance je Bahno z Mississippi (Mud), které po třech letech konečně vychází i u nás, i když jen na DVD

Příběh se odvíjí od momentu, kdy dva chlapci (Tye SheridanJoe, Strom Života; Jacob Lofland – seriál Strážce pořádku) při průzkumu říčního ostrůvku potkávají jeho nečekaného obyvatele (McConaughey). Neznámý se představí jako Mud a protože se trojice pravidelně stýká, je postupně odhalována jeho vražedná minulost, kvůli které je pronásledován. Kluci se dovědí, že Mud na ostrůvku čeká na svou holku (Reese WitherspoonVoda pro slony, Divočina), která se ve městě skutečně objeví. S jejím příchodem však nastoupí na scénu i zabijáci, který by Muda rádi viděli pod drnem.

Celé toto nebezpečné jižanské dobrodružství, natočené v Arkansasu, napsal a zrežíroval místní rodák Jeff Nichols, jako svůj třetí celovečerní film. Z prvních dvou za zmínku určitě stojí thriller Take shelter a do budoucna se o Nicholsovi spekuluje jako o možném režisérovi Aquamana. Vedle už zmíněných herců, se ve filmu objeví ještě Sam Shepard (Bratři, Nepřítel pod ochranou), Michael Shannon (Muž z oceli), Ray McKinnon (seriál Zákon Gangu) a za dámy třeba Sarah Paulson (12 let v řetězech). 

Bahno z Mississippi: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest