Colossal: Anne Hathaway ovládá monstrum v prvním traileru

Colossal: Anne Hathaway ovládá monstrum v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Není nic horšího, než když se vám život rozpadá pod rukama. Snad jen když se vám život rozpadá pod rukama a ještě k tomu nechtěně boříte velkoměsto.

Loňskou festivalovou sezonu zpestřil svébytný snímek Colossal, ve kterém si Anne Hathaway zahrála mladou ženu, jejíž život se nevyvíjí tak, jak by si představovala. A tak pije a trochu řádí. To řádění je však mnohem doslovnější, než by sama čekala. Soul ničí jakési obří monstrum a hrdinka zjišťuje, že je se stvořením propojená. Jak to budete fungovat v praxi, si můžete prohlédnout v přiloženém traileru, který se pokouší také nastínit tón, v jakém se snímek nese. Co říkáte? Dáte obří potvůrce šanci? Snímek bude nasazovaný do kin po celém světě postupně během letošního roku, tak snad se dostane i k nám, alespoň na VOD.

Když Gloria ztratí práci a snoubence, odstěhuje se z New Yorku a vrátí se zpátky do svého rodného města, kde by si za jiných okolností mohla klidně lízat rány, ale na to nebude mít bohužel čas. Svět totiž obletí zpráva, že Soul demoluje jakýsi obří ještěr. Gloria si začne postupně uvědomovat, že tahle vážná situace není úplně náhoda a po pár testech začne mít vážné podezření, že obří ještěrku nechtěně ovládá. Je jen otázkou času, kdy na scénu vstoupí obří robot. Hlavní roli si zahrála Anne Hathway. Oscara, jejího opileckého parťáka z rodného města, ztvárnil Jason Sudeikis. Režie a scénáře se ujal Nacho Vigalondo.

Colossal

20.01.2017 | Kanada, Španělsko
Akční, Komedie, Sci-Fi, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Colossal: Anne Hathaway ovládá monstrum v prvním traileru | Fandíme filmu Colossal: Anne Hathaway ovládá monstrum v prvním traileru | Fandíme filmu Colossal: Anne Hathaway ovládá monstrum v prvním traileru | Fandíme filmu Colossal: Anne Hathaway ovládá monstrum v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest