The Batman: Padouchem může být Tučňák

The Batman: Padouchem může být Tučňák | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Chystají Jason Momoa a Ben Affleck něco společného?

Budoucnost DC je stále hodně nejasná a po dnešku nebude o moc jasnější, ale alespoň jsme se dozvěděli několik variant, kterých se studio Warner může chopit. Justin Kroll z Variety se dostal k nepotvrzené informaci, podle které by Tučňák mohl být hlavním záporákem snímku The Batman Matta Reevese. Jeho scénář se stále vyvíjí, takže je možné, že nakonec vše bude jinak. Nicméně Warner chce údajně za každou cenu Penguina přivést na plátně co nejdříve. A pokud to nebude v The Batmanovi, mohlo by to být v The Birds of Prey. Pro snímek existuje několik různých scénářů a v jednom z nich figuruje i Tučňák, jako hlavní záporák.

V podobné době, jako byl Reeves angažovaný jako režisér The Batmana, začal Josh Gad na Twitteru naznačovat, že by si chtěl Tučňáka zahrát, popřípadě, že se snad i sešel s Warnerem. Samozřejmě nedokážeme určit, zda skutečně k nějakým jednáním došlo, anebo herec jen tak dráždí fanoušky na Twitteru. Ale kdo ví, minimálně nějaká teoretická šance, že by Gad mohl roli jednou hrát, zřejmě existuje.

A když je řeč o Batmanovi. Jason Momoa (Aquaman) dnes na Instagram Stories sdílel video, kde letí letadlem, tváří se strašně spiklenecky, přiloží si ukazovák ke rtům, udělá „pšt“, pohne kamerou a o dvě sedadla dál sedí někdo, kdo je náramně podobný Benu Affleckovi. Dál se tváří spiklenecky a řekne, že jestli jsme to dosud nevěděli, tak teď už to víme. V další části svého story pak říká, že mají (on a jeho spolucestující) tajemství.

Je to skutečně Affleck? A pokud ano, o co se jedná? Podle instagramu to vypadá, že Momoa mířil na Havaj. Bude tam společně s Affleckem točit nějakou batmanovskou scénu pro Aquamana? Jde o náhodu? Nebo jen na palubě potkal někoho podobného Affleckovi a dělá si z lidí srandu?

Zdroje: Justin Kroll I, II,

Galerie: 3

The Batman: Padouchem může být Tučňák | Fandíme filmu The Batman: Padouchem může být Tučňák | Fandíme filmu The Batman: Padouchem může být Tučňák | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest