Box Office: První Star Wars propadák

Box Office: První Star Wars propadák | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Solo v kinech pohořel, ale i tak stihl trochu pošramotit Deadpoolův druhý víkend.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Úvodem dnes vezmeme starší filmy. Nejlépe se asi dařilo Dámskému klubu. Jak jsme říkali minulý víkend, jde o film pro starší cílovku, která do kin nespěchá, takže propad 30 % je očekávatelný a dostává film s 9 miliony k 32 mega po deseti dnech promítání. Paramount zaplatil za distribuci jen desítku, takže je to pro ně velký win. Paramount má ještě v kinech Tiché místo, které už to dotáhlo na 180 milionů v Americe a 311 mega globálně. Když jsme u hororů, docela v tichosti se ke stovce na mezinárodních trzích doplazilo Insidious: Poslední klíč. Původně zamýšlený poslední díl série to jako první dotáhl na stovku mezinárodně a globálně má 167 mega, což je nejvíce z celé série. Tady se jen tak končit nebude. 

Life of the Party má po třech víkendech 40 milionů a pořád ukazuje, jaká dokáže být Melissa McCarthy kasovní tahounka, pokud jsou rozpočty střídmé a nejde o hrůzy jako Krotitelky duchů. Breaking In s Gabrielle Union stál taky hezkých 6 milionů a jen málo se nalilo do marketingu, přesto má thriller už 37 milionů. Show Dogs s mluvícími psi se muselo během týdne přestříhat, protože si rodiče stěžovali na scénu, kde se pejskovi sahá na intimní partie. Propagace zadarmo v bulvárech se ale neproměnila v žádné výraznější tržby a film má tento víkend jen 3 miliony a souhrnně jenom 11 mega. 

V kinech ještě beží dokument o známé soudkyni amerického Nejvyššího soudu Ruth Bader Ginsburg s jednoduchým názvem RBG. Film tam překvapivě utržil už 5,5 milionů. Naopak moc se nedaří dokumentu s papežem Františkem, Pope Francis: A Man of His Word, který po 11 dnech v kinech nedal ani 1 milion dolarů.

Na další straně: Star Wars, Deadpool a Avengers: Infinity War

Další kapitola »

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Box Office: První Star Wars propadák | Fandíme filmu Box Office: První Star Wars propadák | Fandíme filmu Box Office: První Star Wars propadák | Fandíme filmu Box Office: První Star Wars propadák | Fandíme filmu Box Office: První Star Wars propadák | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest