The Predator: Co všechno přinese dosud největší Predátor

The Predator: Co všechno přinese dosud největší Predátor | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 5 obrázků
Filmaři vpustili na plac reportéry, a tak známe spoustu nových podrobností o pojetí režiséra Shanea Blacka, který slibuje thriller ve stylu Čelistí a Logana.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jakkoliv mluví režisér o určité střídmosti, film má být oproti předchozím Predátorům jednoznačně větší. Predátoři dostali větší „hlad“, jsou ambicióznější. Jejich aktuální lov není víkendová záležitost. Predátorů je víc a potkáme další tvory, jako třeba predátoří psy. Mimozemšťané navíc přistáli na Zemi už tolikrát, že si jich prostě nemohly nevšimnou úřady. Sledují je, zkoumají je, připravují se na jejich další úder. Do snímku se tak přidává ještě špionážní element.

Aby byl souboj s lovci z vesmíru zajímavější, nestojí proti nim tentokrát nadlidé, jako byli Schwarzenegger nebo Jesse Ventura. Jsou to výrazně „lidštější“ hrdinové, u kterých budou důležité jejich osobnosti a herecké schopnosti jejich představitelů. Nejsou to ani dokonalé stroje na zabíjení, jsou to chlapi, kteří sice mají válečné zkušenosti, ale jsou zničení posttraumatickým syndromem, pochybují o sobě. Je to vlastně taková partička vyděděnců, které v rozhodující okamžik nezbyde nic jiného, než jednat. Nicméně pozor, sám Predátor je údajně vyděděnec také, ať už to znamená cokoliv.

Podívat bychom se měli skutečně na předměstí, tak jak říkaly starší zprávy, ale pouze v malé části filmu, jinak se vydáme také do vládního výzkumného centra, na predátoří loď nebo do lesů. A také do džungle, tedy velice známého prostředí. Předchozí filmy určitě mají na ten aktuální vliv, je k nim odkazováno a třeba sám Predátor by měl fyzicky vypadat úplně stejně, jako ten z prvního filmu se Schwarzeneggerem, jen vybavení má nové.

Když se obraz filmu vykreslí takhle, už to vypadá o poznání zajímavěji než v traileru, tak budeme zvědaví, jak se to celé nakonec vyvrbí. Dole v galerii najdete poslední nejnovější fotky.

Lov se přesune k vám na zápraží, až explozivní znovuzrození Predátora od Shanea Blacka přemístí sérii ze vzdálených koutů vesmíru na americké předměstí. Nejnebezpečnější lovci vesmíru se geneticky modifikují s pomocí DNA jiných tvorů a jsou tak ještě víc smrtící než kdykoliv předtím. Když malý kluk nešťastnou náhodou spustí jejich návrat na Zemi, může jedině ušmudlaná skupinka bývalých vojáků a rozmrzelého učitele přírodních věd zabránit konci lidské rasy.

Nový Predátor by neměl sérii restartovat, ale nějakým způsobem má navázat na dosavadní filmy a mytologii. V hlavních rolích se mají objevit Boyd Holbrook, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes a Olivia Munn. Vedle Freda Dekkera scénář psal také Shane Black, který by měl také režírovat. Datum premiéry je stanoveno na 14.9. 2018.

Zdroje: Bloody Disgusting I, II, Collider, Joblo, Cinemablend

« Předchozí kapitola

Predátor: Evoluce

14.09.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Galerie: 6

The Predator: Co všechno přinese dosud největší Predátor | Fandíme filmu The Predator: Co všechno přinese dosud největší Predátor | Fandíme filmu The Predator: Co všechno přinese dosud největší Predátor | Fandíme filmu The Predator: Co všechno přinese dosud největší Predátor | Fandíme filmu The Predator: Co všechno přinese dosud největší Predátor | Fandíme filmu The Predator: Co všechno přinese dosud největší Predátor | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest