Zombieland: Jak to vypadá s pokračováním?

Zombieland: Jak to vypadá s pokračováním? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Kdy bychom měli film vidět, a kdo vše se vrátí.

Zombieland režiséra Rubena Fleischera z roku 2009 se sice nestal vyloženým trhákem, co se týče tržeb (tržby 102 milionů $ při rozpočtu 23 milionů $), nicméně divácky se stal film úspěšný, a pro spoustu lidí včetně mě se jedná o jednu z nejlepších hororových komedií. O pokračování se možná mluvilo po premiéře, v posledních letech však na toto téma nepadla skoro žádná zmínka. Až nyní scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick překvapili v interview pro server Vulture, když se nechali slyšet, že Zombieland 2 by měl do kin přijít příští rok.

Jediné info od nich ohledně pokračování zatím bylo, že se na něm pracuje. I přes svoji vytíženost si však loni našli čas na napsání scénáře, a i když nesmějí momentálně prozradit nic konkrétního, cílem je začít natáčet začátkem příštího roku, aby mohl film jít do kin někdy kolem října, kdy bude mít první film desetileté výročí (Zombieland měl premiéru 2. 9. 2009). To je rozhodně skvělá zpráva pro fanoušky původního filmu.

Další dobrou zprávou je pak to, že by se měla vrátit celá původní sestava, kterou tvořili Jesse Eisenberg jako opatrný Columbus, Woody Harrelson jako drsný Tallahassee, Emma Stone jako okouzlující Wichita a Abigail Breslin jako vypočítavá Little Rock. Kromě tvůrců měli i herci velmi nabitý program, což je hlavní důvod proč se pokračování neudálo dříve. Zatím není jasné, zda se vrátí i režisér Ruben Fleischer, který momentálně dokončuje Venoma pro studio Sony. Po něm má však program volný, a tak existuje naděje na návrat celé kompletní sestavy, která stojí za úspěchem prvního dílu.

Zdroj: Vulture

Zombieland

08.10.2009 | USA
Komedie, Horor
Info o filmu

Galerie: 3

Zombieland: Jak to vypadá s pokračováním? | Fandíme filmu Zombieland: Jak to vypadá s pokračováním? | Fandíme filmu Zombieland: Jak to vypadá s pokračováním? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest