Lost in London: Místo traileru varování hollywoodských hvězd

Lost in London: Místo traileru varování hollywoodských hvězd | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Herečtí kolegové a přátelé Woodyho Harrelsona varují, že přenášet film živě do kin, je totální nesmysl.

Nedávno jsme vám představili snímek Lost in London. Ambiciozní projekt Woodyho Harrelsona, který se pokusí o vůbec první živý přenos filmu z natáčení. To znamená, že neexistuje prostor pro sebemenší chybu, všechno musí klapnout. Nikdo nemůže katastrofálně zapomenout text, nikdo nemůže udělat špatný pohyb, organizace v londýnských ulicích (kde se bude točit) musí být perfektní. Woody může shořet jako papír, ale je pozitivní, že celou zkušenost bere dostatečně s nadhledem. Stejně jako jeho herečtí přátelé, kteří mu s humorem v kompilačním videu vzkazují, že dělá ohromnou hloupost, a že to nemůže dopadnout dobře. Nechybí Jennifer Lawrence, Matthew McConaughey, Liam Hemsworth, Ted Danson, Jesse Eisenberg, Justin Timberlake a mnozí další, takže určitě koukejte, stojí to za to. Film samozřejmě jen těžko může nabídnout regulérní trailer, podobná videa mu však povědomí o projektu pomáhají rozšířit poměrně originálním způsobem. A kdyby to neklaplo? Woody letos uvede do kin třetí Planetu opic a natočí další Star Wars, takže se z toho nejspíš nějak vylíže ;-).

Lost in London je do značné míry autobiografický film, jedná se o "hlubokou komedii o hledání sebe sama" a inspiruje se "jednou z nejhorších nocí" Harrelsonova života. Herec vychází z incidentu z roku 2002, kdy jel herec v Londýně taxíkem z party na hotel. Najednou začal na sedadle vyšilovat, pokoušel se vystoupit a vykopl okénko. Okamžitě odchytil jiný taxík a dal se na útěk. První řidič následoval, stejně jako policie. Nakonec Woody chvíli unikal ještě pěšky, než byl definitivně dostižen a skončil v cele předběžného zadržení. Vedle Woodyho Harrelsona hrají Owen Wilson či Willie Nelson. natáčí (a promítá) se 20.1. londýnského času, později se máme dočkat také běžného uvedení ze záznamu.

Lost in London

19.01.2017 | USA
Komedie, Drama
Info o filmu

Galerie: 5

Lost in London: Místo traileru varování hollywoodských hvězd | Fandíme filmu Lost in London: Místo traileru varování hollywoodských hvězd | Fandíme filmu Lost in London: Místo traileru varování hollywoodských hvězd | Fandíme filmu Lost in London: Místo traileru varování hollywoodských hvězd | Fandíme filmu Lost in London: Místo traileru varování hollywoodských hvězd | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest