Box Office: Eugenio Derbez jako další Avenger?

Box Office: Eugenio Derbez jako další Avenger? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Disney má nejrychlejší miliardu a Mexiko novou komediální superstar.  
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

A v kinech je ještě jeden film. Avengers: Infinity War zavítali do druhého víkendu se 112,5 miliony. Jde o 56% propad z masivních 258 milionů premiérového víkendu. V čistých číslech jsme na druhé příčce druhých víkendů mezi Black Pantherem (111 milionů) a Star Wars: Síla se probouzí (149 milionů). S inflací až na páté příčce nejlepších druhých víkendů. Film má docela vtipný rekord, protože spadl o 145 milionů, což je největší propad v dolarech jaký se kdy stal. To musí Disneyho hodně mrzet. Jinak je 56 % a násobitel 3.6x úplně v pohodě. To máte tak, když děláte rekordní debuty.

Film za deset dní v amerických kinech nastřádal 451 milionů. Znovu druhé místo za Star Wars VII a jejich 540 miliony. Věc se ale má tak, že Star Wars VII je tak unikátní případ (obrovská poptávka, vánoční svátky), že jde vlastně o nefér srovnání. Film teď sedí mezi konečnými tržbami The Dark Knight Rises (448 milionů) a Avengers 2 (458 milionů). Rekordně se týmovce daří ve světě, kde film zdolal 1 miliardu za 11 dní. O den rychleji než Star Wars VII. Jenom z neamerických trhů to dělá 713 milionů včetně rekordních 18 mega z Ruska, dohromady 1,16 miliardy. Film má šanci dosáhnout na 1,3 miliardy už příští týden. A to nepočítáme Čínu! Tam film startuje až v pátek a ve výsledku se odsud Disney může těšit na nějakých 200 milionů. Podobně jako Captain America: Civil War (190 milionů) nebo Avengers 2 (240 milionů). 

Pomalu se nám už začínají zpřesňovat odhady konečných tržeb. Film nebude mít vánoční / novoroční boost ve druhém a třetím víkendu jako Star Wars, takže brzo asi začne kopírovat méně úspěšnou osmou epizodu. Při srovnání s Iron Manem 3, Avengers 2 nebo Civil War Infinity War šanci až na 665 milionů z USA. Teď můžeme jen spekulovat, zda zdolá Jurský svět (652 milionů) nebo Titanic (658 milionů). Tam to bude napínavé. Pokud by byl film silný jako Black Panther, tak si může pohrávat i s Avatarem a jeho 760 miliony. Můžeme se ještě podívat na Rychle a zběsile 5, které je docela ukázkovým případem blockbusteru, který také startoval poslední víkend v dubnu. Velký propad ve druhém víkendu, ale posléze zklidnění a solidní tržby během pokračujícího měsíce května. S tímhle scénářem jsme na 675 milionech. A je to zatím asi nejpravděpodobnější scénář, protože stále tu máme dva týdny do Deadpoola 2. Kolik tipujete z Ameriky vy? A kolik ze světa?

Zdroj: Forbes

« Předchozí kapitola

Přes palubu

16.12.1987 | USA
Komedie, Romantický
Info o filmu

Galerie: 4

Box Office: Eugenio Derbez jako další Avenger? | Fandíme filmu Box Office: Eugenio Derbez jako další Avenger? | Fandíme filmu Box Office: Eugenio Derbez jako další Avenger? | Fandíme filmu Box Office: Eugenio Derbez jako další Avenger? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest