Captain Marvel: Nové fotky z natáčení akční scény

Captain Marvel: Nové fotky z natáčení akční scény | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Další herečka začala točit a Captain Marvel se pustí do křížku s hromadnou dopravou.

Článek obsahuje spoilery k Avengers: Infinity War!

Po premiéře Avengers: Infinity War se pozornost pomaličku přesouvá k dalším marvelovkám v programu. Ant-Man & The Wasp jsou za rohem a viděli jsme několik trailerů. Tenhle projekt je vlastně známou veličinou. Daleko větší zvědavost tak možná budí Captain Marvel. Víme o ní dost málo a navíc na ni odkazuje potitulková scéna Infinity War. Zatím nicméně náš hlad po novinkách ukájí především fotky z natáčení.

Nejnovější dávka odhalila, že konečně začala točit Gemma Chan, která ztvární Minn-Ervu z mimozemského národa Kree, která se na Zemi maskuje jako doktorka Minerva. Daleko zajímavější je pak druhá sada fotek, přímo z placu, která ukazuje, že se točí další akční scéna. Tentokrát na střeše vlaku. Obdobné scény mívají hodně kinetiky a jsou tudíž často divácky velice vděčné. Nicméně je zajímavé, že se pořád točí scény na Zemi, pořád má na sobě Captain Marvel zelený kostým (nikoliv svůj klasický červeno-modrý) a zdá se, jako by její síly nebyly naplno rozvinuté – stále se s protivníky potýká pěšky, místo toho, aby létala. Ale schválně si vše prohlédněte sami v galerii.

Příběh pojednává o tom, jak se z Carol Danvers stala jedna nejmocnějších hrdinek ve vesmíru, když se Země ocitla uprostřed galaktické války mezi dvěma mimozemskými národy. Děj je zasazený do 90. let minulého století, období, které jsme dosud v Marvel Cinematic Universe pořádně nezažili.

Scénář napsaly Nicole Perlman, Meg LeFauve a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson, dále se objeví Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan, Clark Gregg, Lee Pace, Djimon Hounsou, Algenis Perez Soto, Rune Temto, McKenna Grace a Lashana Lynch. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroje: Aaron, Gemma Chan,

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Captain Marvel: Nové fotky z natáčení akční scény | Fandíme filmu Captain Marvel: Nové fotky z natáčení akční scény | Fandíme filmu Captain Marvel: Nové fotky z natáčení akční scény | Fandíme filmu Captain Marvel: Nové fotky z natáčení akční scény | Fandíme filmu Captain Marvel: Nové fotky z natáčení akční scény | Fandíme filmu Captain Marvel: Nové fotky z natáčení akční scény | Fandíme filmu Captain Marvel: Nové fotky z natáčení akční scény | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest