Glass: Cinema Con přinesl trailer a společné foto

Glass: Cinema Con přinesl trailer a společné foto | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Bruce Willis, James McAvoy a Samuel L. Jackson si myslí, že jsou superhrdinové a sešli se ve společném filmu M. Night Shyamalana, který navazuje na Vyvoleného a Rozpolceného.

Očekávaný thriller Glass byl jedním ze snímků představených na Cinema Conu v Las Vegas, kde filmová studia tenhle týden seznamují provozovatele kin a novináře se svými novinkami. Snímek, který do společného příběhu kombinuje postavy z Vyvoleného a Rozpolceného osobně přišli představit režisér M. Night Shyamalan, dále Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy a Sarah Paulson. Pětice představila první trailer, který se snad brzy dostane online. Zatím nám zprostředkované dojmy amerických novinářů alespoň odhalují několik podrobností o ději.

Dozvěděli jsme se, že že Paulson hraje psycholožku, která se zaobírá Davidem Dunnem (Willis), Elijahem Pricem (Jackson) i Kevinem Wendellem Crumbem (McAvoy). Lidé, kteří si o sobě myslí, že jsou superhrdinové, jsou její specialitou. Všichni tři jsou společně zavření v ústavu, kde jsou léčeni pro svou údajnou deziluzi a v traileru byla vidět i scéna, ve které jsou všichni společně v jedné místnosti. Zbytek traileru vyplňovaly nejrůznější krátké záblesky, které postavy ukazují, jak lezou po stropech, ohýbají železné tyče a účastní se šarvátek. Willisova postava se snaží zabránit jakési apokalyptické hrozbě a Mr. Glass na konci ukázky říká, že celý život čekal na to, až svět uvidí, že lidé s nadpřirozenými silami existují.

Willis na pódiu řekl, že je pro všechny zúčastněné projekt osobní. Jackson si zavýskl, že bylo na čase, aby dostal titulní roli ve svém „vlastním zku*veném filmu“. A Shyamalan si pochvaloval, že se thriller a komiks konečně setkali v jednom filmu. Glass je podle něj první superhrdinský film, který je skutečně ukotvený v realitě. V galerii najdete první oficiální fotku, která byla na Cinema Conu k vidění a přikládáme ještě několik fotek z natáčení. Přikládáme také video z natáčení, ve kterém se do sebe dvě postavy pustily na férovku:

Po událostech Rozpolceného je ve snímku Glass David Dunn (Bruce Willis) na stopě Kevina Wendella Crumba, alias nadlidské Bestie (James McAvoy), a utkává se s ním v sérii stále vyostřenějších střetů, zatímco Elijah Price (Samuel L. Jackson) vystupuje ze stínů jako manipulátor všech událostí, který zná tajemství, jež jsou pro Dunna i Crumb zcela zásadní. Dále hrají Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, Spencer Treat Clark a Charlayne Woodard. Režíruje M. Night Shyamalan. Datum premiéry je stanoveno na 18. 1. 2019.

Zdroje: Heroic Hollywood, Variety, THR, Justin Connolly, A Movie Blog

Glass

18.01.2019 | USA
Thriller
Info o filmu

Galerie: 8

Glass: Cinema Con přinesl trailer a společné foto | Fandíme filmu Glass: Cinema Con přinesl trailer a společné foto | Fandíme filmu Glass: Cinema Con přinesl trailer a společné foto | Fandíme filmu Glass: Cinema Con přinesl trailer a společné foto | Fandíme filmu Glass: Cinema Con přinesl trailer a společné foto | Fandíme filmu Glass: Cinema Con přinesl trailer a společné foto | Fandíme filmu Glass: Cinema Con přinesl trailer a společné foto | Fandíme filmu Glass: Cinema Con přinesl trailer a společné foto | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest