Glass: Shyamalan nabírá posily z Vyvoleného

Glass: Shyamalan nabírá posily z Vyvoleného | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Ve společném cross-overu Vyvoleného a Rozpolceného se objeví další staré známé postavy.

Natáčení snímku Glass, který je pokračování filmů Vyvolený (Unbreakable) a Rozpolcený (Split) od M. Night Shyamalana se blíží, a tak je potřeba dát dohromady obsazení. Aktuálně bylo potvrzeno, že ke stávajícímu obsazení se připojí Spencer Treat Clark jako syn Davida Dunna (Bruce Willis) a Charlayne Woodard jako matka Elijaha Price (Samuel L. Jackson). Už dříve bylo potvrzeno, že z Vyvoleného se vracejí jak Willis, tak Jackson a z Rozpolceného James McAvoy jako Bestie a Anya Taylor-Joy jako jeho vězenkyně. Nově se připojí Sarah Paulson v zatím neznámé roli.

O snímku zatím víme tolik, že může fungovat samostatně i jako pokračování obou výše zmíněných filmů a prapůvodně byl koncipovaný jako Vyvolený 2. Projekt se nepodařilo realizovat, ale díky úspěchu Rozpolceného se Shyamalanovi podařilo k příběhu vrátit zadními vrátky. Natáčení by se mělo rozběhnout začátkem příštího roku ve Filadelfii a s premiérou se počítá na 18. 1. 2019. Přidáváme oficiální synopsi:

Po událostech Rozpolceného je ve snímku Glass David Dunn (Bruce Willis) na stopě Kevina Wendella Crumba, alias nadlidské Bestie (James McAvoy), a utkává se s ním v sérii stále vyostřenějších střetů, zatímco Elijah Price (Samuel L. Jackson) vystupuje ze stínů jako manipulátor všech událostí, který zná tajemství, jež jsou pro Dunna i Crumb zcela zásadní.

Zdroj: THR

Glass

18.01.2019 | USA
Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Glass: Shyamalan nabírá posily z Vyvoleného | Fandíme filmu Glass: Shyamalan nabírá posily z Vyvoleného | Fandíme filmu Glass: Shyamalan nabírá posily z Vyvoleného | Fandíme filmu Glass: Shyamalan nabírá posily z Vyvoleného | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest