Glass: Natáčení začalo, podívejte se na logo filmu

Glass: Natáčení začalo, podívejte se na logo filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Natáčení pokračování dvou samostatných filmů začalo, Shyamalan představil své tvůrčí spolupracovníky.

Už v pondělí začalo v americké Filadelfii natáčení snímku Glass, který je pokračováním Vyvoleného a Rozpolceného. Část herců už týden zkoušela společně s režisérem M. Night Shyamalanem, nakonec dorazili i Bruce Willis a Samuel L. Jackson a mohlo se začít točit. V galerii si můžete prohlédnout filmovou klapku, na které je vyobrazené logo filmu. Spolu se Shyamalanem spolupracují kameraman Michael Gioulakis (Rozpolcený, It Follows), vedoucí výpravy Chris Trujillo (Stranger Things, Nerve: Hra o život), střihač Luke Ciarrocchi (Rozpolcený, The Visit) a návrhář kostýmů Paco Delgado (Rozpolcený, Bídníci, Kůže kterou nosím). Americkou distribuci filmu zajišťuje Universal, mezinárodní Disney, což je zřejmě dohoda, ke které obě studia musela přistoupit, vzhledem k tomu, že Vyvolený je od Disneyho a Rozpolcený od Universalu. Produkuje Blumhouse Pictures, studio specializované na nízkorozpočtové horory a thrillery (Rozpolcený, Purge, Get Out, Paranormal Activity...).

Po událostech Rozpolceného je ve snímku Glass David Dunn (Bruce Willis) na stopě Kevina Wendella Crumba, alias nadlidské Bestie (James McAvoy), a utkává se s ním v sérii stále vyostřenějších střetů, zatímco Elijah Price (Samuel L. Jackson) vystupuje ze stínů jako manipulátor všech událostí, který zná tajemství, jež jsou pro Dunna i Crumb zcela zásadní. Dále hrají Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, Spencer Treat Clark a Charlayne Woodard. Režíruje M. Night Shyamalan. Datum premiéry je stanoveno na 18. 1. 2019.

Glass

18.01.2019 | USA
Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Glass: Natáčení začalo, podívejte se na logo filmu | Fandíme filmu Glass: Natáčení začalo, podívejte se na logo filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest