Venom: Nový trailer s komiksovým antihrdinou je na dosah

Venom: Nový trailer s komiksovým antihrdinou je na dosah | Fandíme filmu
Nové záběry se blíží. A jak to tedy bude s trailerem na The Predatora?

Teaser trailer na Venoma mnoho lidí nepotěšil. Tím největším důvodem samozřejmě byla absence černého symbiotického obleku. My teď můžeme doufat, že nová ukázka dokáže slabý první dojem napravit a pořádně se vytáhne. Zítra totiž začíná v Las Vegas další ročník CinemaConu a studio Sony tam má od půl sedmé do půl deváté večer tamního času vlastní panel, kde představí právě nový trailer. Ten potvrdil na Instagramu představitel hlavního (anti)hrdiny Tom Hardy, takže snad se trailer dostane i online a my tak budeme moct posoudit, jestli se máme začít bát nebo pomalu těšit. 

A teď maličká zprávička k jiné příšeře. Na akci bude k vidění i první upoutávka na The Predatora. Nemáme ale bohužel čekat, že bude vypuštěna veřejně. Podle režiséra Shanea Blacka si odkroutí premiéru nejprve na CinemaConu a až později si najde cestu do kin a na internet.

Jedna z nejsložitějších, nejzáhadnějších a nejdrsnějších postav přichází na velká plátna. Na Oscara nominovaný Tom Hardy je smrtící ochránce Venom. Dále hrají Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate a Woody Harrelson. Režíruje Ruben Fleischer, podle scénáře Jeffa Pinknera a Scotta Rosenberga. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 4.10. 2018.

Zdroj: Tom Hardy Instagram

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest