Deadpool 2: Finální trailer totálně vládne

Deadpool 2: Finální trailer totálně vládne | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Dosud vás Deadpool 2 nepřesvědčil? Tak ten tenhle trailer vás rozhodně zviklá.

Druhý Deadpool dosud maličko budil rozpaky. Kampaň není tak nabušená jako u prvního filmu a ještě se začaly veřejně propírat dotáčky neznámého rozsahu. Ale teď se objevil finální trailer a mamino skákavá, to je palba! Fóry konečně sedí jak mají (Peter je boží), akce vypadá parádně, míra parodie, posmívání a komentáře jsou skvěle vyvážené a celé to tak nějak má šťávu. Cable se čím dál tím víc profiluje jako skvělý antagonista (i když to zřejmě není prohnilý grázl, jen prostě člověk s protichůdnými cíli, než má náš protagonista) a Deadpool by se svou pusou nevymáchanou mohl v týmu fungovat velice dobře.

Po tom, co přežil téměř smrtící útok hovězího, se znetvořený šéfkuchař z jídelny (Wade Wilson) snaží splnit svůj sen a stát se nejsvůdnějším barmanem z Mayberry. Zároveň se pokouší vyrovnat se ztrátou chuti. Při hledání nového koření života (a stroje času) se musí porvat s nindži, yakuzou a smečkou sexuálně agresivní psů, zatímco cestuje kolem světa, aby pochopil hodnotu rodiny, přátelství a chuti. Nachází nový hlad po dobrodružství a vyslouží si vytoužený hrneček na kafe s nápisem „Nejlepší milovník světa“.

Jako Deadpool se vrací Ryan Reynolds, dále hrají Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Stefan Kapacic, Leslie Uggama, Karan Soni, Zazie Beetz, Jack Kesy a Shioli Kutsuna. Režíruje David Leitch podle scénáře Rhetta Reese, Paula Wernicka a Drew Goddarda. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 17. 5. 2018.

Zdroje: Empire

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Deadpool 2: Finální trailer totálně vládne | Fandíme filmu Deadpool 2: Finální trailer totálně vládne | Fandíme filmu Deadpool 2: Finální trailer totálně vládne | Fandíme filmu Deadpool 2: Finální trailer totálně vládne | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest