Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino

Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Jsou tu další pohledy na údajné nepříznivé ohlasy, které si měl Deadpool odnést z testovacích projekcí.

Před časem se objevily na Twitteru zvěsti, že testovací projekce druhého Deadpoola nedopadly vůbec dobře. Podobné posty na sociálních médiích jsou samozřejmě vždy zrádné. Na jednu stranu Twitter může dávat poslům špatných zpráv určitou anonymitu, popřípadě náhodní twitteroví uživatelé necítí potřebu určité opatrnosti či diplomacie, jakou mohou pociťovat redaktoři hollywoodských filmových serverů. Ven se tak mohou dostat informace, které by si velké magazíny netroufly publikovat. Na druhou stranu je v podobných případech vždy dost obtížné dopředu posoudit, komu lze důvěřovat, popřípadě zda má dotyčný dostatek znalostí a zkušeností na to, aby byl schopný informaci akurátně interpretovat. Podobné zvěsti jsou tedy vždy určitou sázkou na nejistotu a jako k takovým je třeba k nim přistupovat.

Už v předchozím příspěvku jsme tedy k šuškandě o Deadpoolových potížích přistupovaly s opatrností a dodatečně se objevily také reakce od tradičních amerických webů, které mohou díky své reputaci (nebo alespoň tradici) do celé situace vnést o něco víc světla. Šéfredaktor Revenge of The Fans (Dříve Splash Report, Latino-Review) tvrdí, že divákům při testovacích projekcích vadila jedna konkrétní věc, která se zřejmě nebude dodatečně měnit a ponechá se na publiku, jak se s odvážným krokem vypořádá). Podle šéfredaktora Collideru testovací projekce sklidily nadšené reakce a během dotáček se akorát přidávají další scény s Domino (Zazie Beets) a Cableem (Josh Brolin), protože se jich publikum při testech nemohlo nabažit.

Možná se sluší dodat, že když naposledy Collider hájil očekávaný komiksový film od Foxu, dostali jsme Fantastickou čtyřku – je tedy záhodno mít na paměti, že ať už hollywoodská média tvrdí před zveřejněním filmu cokoliv, vždycky je tu jistá šance, že tím sledují nějaký vlastní zájem (ostatně, řada webů ve finále patří stejným společnostem, jako filmová studia). Necháme tedy jen na vás, na kterou stranu se přikloníte – v komentářích můžete sami dát vědět, zda má podle vás natáčení Deadpoola 2 jakékoliv potíže anebo vše pokračuje naprosto normálně.

Po tom, co přežil téměř smrtící útok hovězího, se znetvořený šéfkuchař z jídelny (Wade Wilson) snaží splnit svůj sen a stát se nejsvůdnějším barmanem z Mayberry. Zároveň se pokouší vyrovnat se ztrátou chuti. Při hledání nového koření života (a stroje času) se musí porvat s nindži, yakuzou a smečkou sexuálně agresivní psů, zatímco cestuje kolem světa, aby pochopil hodnotu rodiny, přátelství a chuti. Nachází nový hlad po dobrodružství a vyslouží si vytoužený hrneček na kafe s nápisem „Nejlepší milovník světa“.

Jako Deadpool se vrací Ryan Reynolds, dále hrají Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Stefan Kapacic, Leslie Uggama, Karan Soni, Zazie Beetz, Jack Kesy a Shioli Kutsuna. Režíruje David Leitch podle scénáře Rhetta Reese, Paula Wernicka a Drew Goddarda. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 17. 5. 2018.

Zdroje: Revenge of the Fans, Collider I, II

Galerie: 11

Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky mají přidat víc Cablea a Domino | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest