Deadpool 2 pokračuje ve svátečních taškařicích

Deadpool 2 pokračuje ve svátečních taškařicích | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Připravte se na sváteční fašírku, Deadpool vás naučí porcovat krocana.

Zatímco některé filmy se skrz reklamní kampaň horko těžko prokousají, pro Deadpoola je očividnou kratochvílí a pro jeho příznivce také, protože prakticky každý další marketingový příspěvek je znovu a znovu kreativní legráckou, novým pokusem o to nejen nalákat do kina, ale i pobavit – hned teď a tady. Před (zatím ještě hodně vzdálenou) premiérou dvojky žhaví Deadpool svoje propagační obvody hostováním v magazínu Good Housekeeping, tedy „Dobré hospodaření“.

Uvedené je žertovným slovem šéfredaktorky, která píše, že v časopise vůbec nevěděli, kdo Deadpool je. Jeho vytrvalost na ně však udělala dojem a dále už jeho „vášeň“ nemohli ignorovat. Domluvili se s ním, že když přestane redaktorům doma nechávat balíčky a nebude se přibližovat ke kancelářím redakce, dovolí Good Housekeeping žoldákovi s proříznutou pusou hostovat v jednom čísle

Deadpool odepsal, že po letech mailů a poštovních holubů se konečně dočkal splnění svého snu, i když zjistil, že se jeho představa o „sváteční fašírce“ od té redakční trošku liší. V magazínu najdete Deadpoolův dopis, jeho návod na porcování krocana a jeho recept na cukroví.

Jako Deadpool se vrací Ryan Reynolds, dále hrají Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Stefan Kapacic, Leslie Uggama, Karan Soni, Zazie Beetz, Jack Kesy a Shioli Kutsuna. Režíruje David Leitch podle scénáře Rhetta Reese, Paula Wernicka a Drew Goddarda. Datum české premiéry je stanoveno na 28.6. 2018, datum slovenské na 31.5. 2018.

Zdroje: Good Housekeeping

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Deadpool 2 pokračuje ve svátečních taškařicích | Fandíme filmu Deadpool 2 pokračuje ve svátečních taškařicích | Fandíme filmu Deadpool 2 pokračuje ve svátečních taškařicích | Fandíme filmu Deadpool 2 pokračuje ve svátečních taškařicích | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest