Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme

Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 20 obrázků
Co tedy s tím Hawkeyem? Ukáže se Silver Surfer? Ant-Man? Aneb režiséři mluví na téma Avengers 4 a rozdílů mezi trojkou a čtyřkou.

Avengers 4 jsou stále zahalení tajemstvím. Nedávno režiséři mluvili o tom, že se odhalení názvu filmu máme bát, v aktuálním rozhovoru téma přišlo na přetřes znovu. Bratři Russoovi znovu potvrdili, že bude trvat ještě dlouhou dobu, než se dozvíme, jaký mají příští Avengers podtitul. Podle režisérů nejdřív musí diváci film vidět, nechat si ho projít hlavou a teprve pak je možné odhalit název pokračování. Kdy tedy oznámení můžeme čekat? Většina velkofilmů vydrží v současnosti v kinech kolem 20 týdnů. Většina diváků však do kina dojde v prvních 5 týdnech. To je rozpětí někde od začátku června až do konce prázdnin. V červnu se bude Marvel nejspíš soustředit na propagaci Ant-Mana 2, který bude uvedený 6. 7. Svou akci D23 letos Disney o prázdninách nepořádá, nicméně od 19. od 22. 7. proběhne v San Diegu tradiční Comic-Con. Na tom loni Marvel promítal trailer na Infinity War, takže pokud proběhne velkolepé odhalení čtyřky právě tady, nejspíš by to nikoho nepřekvapilo.

Russoovi se znovu rozpovídali také o tom, že jak Avengers 3, tak 4, jsou samostatné příběhy. Nejde o jeden film roztržený na dvě poloviny. Jde o dva stejně soběstačné zážitky, jako jsou v porovnání třeba Captain America: Občanská válka a Avengers: Infinity War. Návaznost tam rozhodně je, ale jen volná, ne nějak absolutní. Nabízet v kinech film, který končí nápisem „pokračování příště“, považují Russoovi za divácky neuspokojivé. Jinde se režiséři rozpovídali také o tom, že společně s Avengers 4 vyvrcholí jejich osobní marvelovská cesta, kterou začali společně s Winter Soldierem. Až všechny čtyři filmy uvidíme, dostaneme hodně komplexní obraz toho, jací jsou Russoovi filmaři. Zároveň si bratři nadále pochvalují spolupráci s Marvelem, který jim dával hodně svobody a důvěry, což je přesně ten důvod, proč spolu s ním natočili celkem čtyři filmy.

Co přijde potom? To zatím není možné prozrazovat, nicméně rozdíl mezi marvelovkami před a po Avengers 4 má být drastický. Všechny filmy do Avengers 4 si máme představit jako jednu ucelenou knížku. Pak přijde druhá knížka, která sice bude navazovat, ale bude zkrátka jiná, přinese nový příběh.

Když Russoovi Avengers 3 a 4 plánovali, stáli před těžkým úkolem. Měli před sebou opravdu ohromné množství postav a museli ty postavy do dvou filmů nějak smysluplně dostat a všem dopřát prostor. Mohli se vydat mnoha různými směry, ale nakonec jsou spokojení s tím, jakým směrem se spolu se scenáristy Markusem a McFeelym vydali.

Jaká v tomhle ohledu nejčastěji padá otázka? Samozřejmě ta na Hawkeye (Jeremy Renner). Na tohle téma bratři naposledy řekli, že vše bude ve správný čas odhaleno. Máme být trpěliví. Na herce s dvěma nominacemi na Oscara skutečně nezapomněli, jen pro jeho postavu mají připravený dlouhodobý příběh, ne krátkodobý. Což podle nás pořád znamená to, že Hawkeye uvidíme až ve čtyřce ;-)

Sympatické je, že si režiséři i další lidi od Marvelu dovedou dělat z Hawkeyeovy nepřítomnosti legraci. Na setkání s fanoušky v Singapuru Robert Downey Jr. zažertoval, že Hawkeye není na plakátě proto, že jako jediný dokáže porazit Thanose. Nebo jen Jeremy Renner dokáže porazit Thanose. Nebo Hawkeye je Thanos. Načež režisér Joe Russo přitakal, že Hawkeye JE Thanos. Vedle toho režiséři také na svém facebookovém profilu zveřejnili mem, který si můžete prohlédnout dole v galerii. Pro neangličtináře: „Všichni se ptají na to, kde je Clint. Ale nikdo se nezeptá, jak Clintovi je".

Co dál k Hawkeyeovi? Až jej příště potkáme, bude nově vybavený. Russell Bobbit, který je u Marvelu zodpovědný za rekvizity, v nedávném rozhovoru prozradil, že Hawkeye dostane nové cool vybavení. Většina bude souviset s lukem, ale objeví se i úplně nová výbava. Hawkeye je podle něj „jednoznačně součástí světa“.

Když je řeč o rekvizitách, odhalily další filmovou postavu kostýmy? Marvel Japonsko na svém Twitteru zveřejnil fotku kostýmů řady hrdinů (viz galerie). Vidět můžeme kostým Captaina Ameriky, Winter Soldiera, Mantis, Tonyho Starka, Doctora Strange, Black Widow, Ant-Mana, Black Panthera, Scarlet Witch a Lokiho. Co je na řadě zvláštního? Samozřejmě kostým Ant-Mana, což je podle našich dosavadních informací jediná postava, která se nemá objevit v Infinity War. Potvrzuje tahle fotografie opak? Nebo jenom nijak nesouvisí s žádným konkrétním filmem? To ukáže čas.

A na závěr ještě jedna postava, která se v Avengers 3 ani 4 rozhodně neukáže. Před časem se objevila online spekulace, že by se mohl ukázat také Silver Surfer. K tomu mohli Russoovi jen potvrdit to, co dávno víme, tedy že na Silver Surfera v tuhle chvíli Marvel nemá práva. Jestli se spojení Disneyho s Foxem dobere úspěšného závěru, tak se situace změní, ale zatím je Silver Surfer ze hry. Fox mu dokonce připravuje jeho vlastní film.

Následuje video, ve kterém se Marvel ohlíží za svojí dosavadní historií, ale můžete si povšimnout, že z jedné ze scén je vystřižený Hawkeye! Pro porovnání jsme do galerie přidali fotku scény v její původní podobě. V galerii najdete také nový plakát, zákulisní fotku s Tomem Hollandem, zmiňovanou fotku s kostýmy a hromadu fotek ze zmiňované fanouškovské akce v Singapuru.

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: Yahoo, Yahoo II, CBM, CBM II, Screen Rant, Screen Rant II, Marvel,

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 21

Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu Avengers 4: Název filmu se jen tak nedozvíme | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest