Na hraně zítřka 2: Film zdržela Mary Poppins

Na hraně zítřka 2: Film zdržela Mary Poppins | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kdyby nebylo jiných projektů a Cruisova zranění, mohlo už se Live, Die, Repeat and Repeat už točit.

S pokračováním kultovního Edge of Tomorrow (Na hraně zítřka) nás tvůrci dráždí už hezkých pár měsíců. Pořád mluví o tom, jak by do pokračování nešli, kdyby neměli dost dobrý příběh, popřípadě slibují, že dvojka vysvětlí zdánlivé nesrovnalosti jedničky. Všichni příznivci se tak na druhý film jistě těší. O to víc zamrzí, že jsme jej čistě teoreticky mohli už mít na cestě. Alespoň podle toho, co tvrdí Emily Blunt.

Ta v rozhovoru uvedla, že za ní Tom Cruise loni na začátku roku přišel s tím, jestli by mohla točit na podzim. Jenže nemohla, protože už měla domluvenou Mary Poppins Returns. Ta sice byla už v červenci hotová, nicméně herečka uvádí, že v době debaty s Cruisem ji vnímala jako projekt, který jí zkrátka zaměstná na celý rok. A potom, co dodělala Poppins, tak točila až do listopadu Tiché místo. Cruise se mezitím pustil do Mission: Impossible – Fallout. Kvůli jeho poranění kotníku se produkce výrazně protáhla, nicméně se zdá, že prapůvodně filmaři doufali, že budou hotoví na podzim.

Takže tady to vidíte. Minimálně podle tvrzení Blunt se zdá, že kdyby nebylo Mary Poppins a Cruisova zranění, mohlo se Na hraně zítřka 2 někdy touhle dobou blížit k závěru natáčení. Otázka je, zda by to bývalo stálo za to. Herečka uvádí, že film měl hotový scénář, ale teď se píše nějaký jiný. Nabízí se myšlenka, že když se píše nový, tak ten předchozí asi nebyl až takové terno… Nicméně by Doug Liman údajně měl mít výborný námět.

A co na to sám Liman? Ten se také nedávno v rozhovoru k filmu vyjádřil. Podle něj je připravený skvělý námět a teď se řeší, zda bude reálné jej realizovat. Brzy by mělo být jasno, zda může film vzniknout nebo ne. Scénář píše Liman s Jezem Butterworthem, který s Limanem spolupracoval na jedničce, na Lovné zvěři či na Pánu a paní Smithových. Podílel se na bondovce Spectre.

Zdroje: Indie Wire, Collider

Galerie: 6

Na hraně zítřka 2: Film zdržela Mary Poppins | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Film zdržela Mary Poppins | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Film zdržela Mary Poppins | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Film zdržela Mary Poppins | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Film zdržela Mary Poppins | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Film zdržela Mary Poppins | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest