Jurský svět 3: Vrátí se postavy z původní trilogie?

Jurský svět 3: Vrátí se postavy z původní trilogie? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
A dočkáme se většího množství cameí už v Jurském světě 2?

Jurský svět, nová trilogie, která navazuje na trilogii Jurského parku. Některé diváky první díl bavil více, jiné méně, většina se však nejspíš shodne na tom, že by se nezlobili, pokud by do děje bylo zakomponováno větší množství starších postav. Zatím jsme se dočkali jen doktora Wu (B.D. Wong), knihy Iana Malcolma a sochy Johna Hammonda, zakladatele původního parku. Dvojka by fanoušky hrdinů původní série mohla potěšit víc, v jedné scéně se objeví Ian Malcolm (Jeff Goldblum), aby před senátní komisí pohovořil o rizicích výroby dinosaurů.

Teď Goldblum v rozhovoru řekl, že nemůže mluvit příliš otevřeně, ale že bychom se mohli dočkat nějakého dalšího camea. Divačka se přitom konkrétně ptala na Lauru Dern, která si zahrála v úplně prvním filmu a následně ještě ve trojce, kde pokaždé ztvárnila postavu Ellie Sattler. Jak Dern tak Goldblum už totiž ve starších rozhovorech naznačovali, že by se Sattler objevit mohla. Obě videa najdete na konci článku. Co je však nejzajímavější, na konci prvního zmíněného rozhovoru Goldblum říká, že po dvojce „přijde další [Jurský svět], ve kterém možná jsou nebo nejsou někteří herci. To je všechno, co můžu říct.“

Co myslíte? Byl Goldblum jenom hravý? Potvrdil, že se vrátí i ve trojce? Můžeme se těšit rovnou na víc postav z původní trilogie? A opět jen v cameích nebo tentokrát jako na výrazné postavy? V komentářích dejte vědět, koho ze staré gardy byste rádi viděli zpátky na plátně.

Od zničení zábavního resortu Jurský svět uplynuly čtyři roky. Isla Nublar je lidmi opuštěný a dinosauři se starají sami o sebe. Když se na ostrově začne probouzet k životu spící sopka, uspořádají Claire (Bryce Dallas Howard) a Owen (Chris Pratt) výpravu za záchranou zbývajících dinosaurů před vyhubením. Owen se především snaží najít Modráka, vůdce smečky raptorů, který se ztratil v divočině, a Claire získala pro tvory respekt, který jí nedovolí přestat. Po příjezdu na ostrov mezi kapkami pršící lávy odhalují spiknutí, které by mohlo uvrhnout celou planetu do stavu, v jakém byla naposledy v prehistorii.

Jurský svět 2 režíruje Juan Antonio Bayona, scénář napsali Derek Connolly a Colin Trevorrow. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong a Jeff Goldblum. Nově se přidají Toby Jones, Rafe Spall, Ted Levine, James Cromwell, Daniella Pineda, Geraldine Chaplin a Justice Smith. Datum české premiéry je stanoveno na 21.6. 2018.

Jurský svět 2

22.06.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 9

Jurský svět 3: Vrátí se postavy z původní trilogie? | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se postavy z původní trilogie? | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se postavy z původní trilogie? | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se postavy z původní trilogie? | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se postavy z původní trilogie? | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se postavy z původní trilogie? | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se postavy z původní trilogie? | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se postavy z původní trilogie? | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se postavy z původní trilogie? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest