Captain Marvel: Vrátí se agent Coulson a postavy ze Strážců Galaxie

Captain Marvel: Vrátí se agent Coulson a postavy ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Marvel oficiálně oznámil natáčení Captain Marvel a hned odhalil řadu nových podrobností.

Marvel oficiálně oznámil začátek natáčení Captain Marvel. To jsme věděli. Daleko zajímavější jsou však castingové detaily, které studio společně s filmem odhalilo. Kromě již potvrzených herců se vrátí také Clark Gregg v roli agenta Coulsona. Toho jsme mohli vidět v Iron Manovi 1 a 2, Thorovi, Avengers, několika one-shotech a následně také v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., kde byla mrtvá postava vzkříšená. Je to ale vůbec poprvé od Avengers, kdy se Coulson znovu ukáže na plátně. Děj filmu je zasazený v minulosti, dává to tedy smysl, zvlášť s ohledem na to, že je Coulson součástí S.H.I.E.L.D.u, který evidentně bude v ději filmu figurovat.

A stejně tak dává smysl, že se vrátí Lee Pace a Djimon Hounsou. Film bude pojednávat o válce Kree a Skrullů a pánové si zahráli ve Strážcích Galaxie Ronana The Accusera (Pace), vládce Kree, a Koratha Pursuera (Hounsou), Ronanovu pravou ruku.

Příběh pojednává o tom, jak se z Carol Danvers stala jedna nejmocnějších hrdinek ve vesmíru, když se Země ocitla uprostřed galaktické války mezi dvěma mimozemskými národy. Děj je zasazený do 90. let minulého století, období, které jsme dosud v Marvel Cinematic Universe pořádně nezažili.

Natáčet se bude v Los Angeles a okolí, v Los Angeles budou také hlavní ateliéry. Dále se točí v kalifornském Fresnu a ve státě Louisiana, především ve městech Batoun Rouge a New Orleans. Do vedlejších rolí byli nově obsazeni Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte a McKenna Grace. V galerii na fotce můžete vidět Brie Larson během výcviku.

 

9 months of training really does some stuff to your body #mondaymotivation

Příspěvek sdílený Brie (@brielarson),

V komiksech byla Carol Danvers agentkou CIA či bojovou pilotkou americké armády, vždy dokázala držet krok v profesích dominovaných muži. Nadpřirozené schopnosti získala, když mimozemšťanovi z rasy Kree jménem Mar-vell (tehdy pro pozemšťany známý jako Captain Marvel) pomáhala v boji s nebezpečným protivníkem. Vlivem protivníkova záření Carol absorbovala část Mar-vellovy genetické podstaty a kombinací lidské a kreeské DNA získala unikátní sadu nadlidských schopností. V komiksech má nadlidskou sílu, pohybuje se nadzvukovou rychlostí, létá, je neúnavná, běžnými prostředky nezranitelná, rychle se hojí, vystřeluje silné energetické výboje a vnímá kosmiské energie. Jedná se jednu z vůbec nejmocnějších ženských superhrdinek. Řadu let působila jako Ms. Marvel, před nedávnem však přejala identitu svého mentora a stala se novou Captain Marvel.

Scénář napsaly Nicole Perlman, Meg LeFauve a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson, dále se objeví Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan a DeWanda Wise. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroj: Marvel

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Captain Marvel: Vrátí se agent Coulson a postavy ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu Captain Marvel: Vrátí se agent Coulson a postavy ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu Captain Marvel: Vrátí se agent Coulson a postavy ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu Captain Marvel: Vrátí se agent Coulson a postavy ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu Captain Marvel: Vrátí se agent Coulson a postavy ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu Captain Marvel: Vrátí se agent Coulson a postavy ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu Captain Marvel: Vrátí se agent Coulson a postavy ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu Captain Marvel: Vrátí se agent Coulson a postavy ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest