Captain Marvel: Brie Larson na prvních fotkách v kostýmu

Captain Marvel: Brie Larson na prvních fotkách v kostýmu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Proč má však kostým jinou barvu než v komiksu?

Příští rok uvidíme první film od Marvelu s ženskou hrdinkou v hlavní roli, a to Captain Marvel, kterou si zahraje Brie Larson. Štáb začal trochu nečekaně natáčet už teď v Atlantě, i když se mělo za to, že se bude točit až v březnu v Los Angeles. Fanoušci z MCU Exchange nicméně vypátrali, že v tuhle chvíli se začalo natáčet zřejmě jen proto, aby Marvel nepřišel o daňové úlevy, které byly svázané s pevně daným startem natáčení. Pak štáb práci přeruší a pustí se do práce zase v březnu. A proč Atlanta? Dost možná proto, že tam jednoduše měl Marvel pořád ještě zázemí, díky nedávno dokončenému natáčení Avengers 4. Anebo se skutečně točí potitulková scéna Avengers: Infinity War, jak jsme spekulovali ve starším článku.

Dřív nebo později se každopádně musely objevit první fotky, a ty právě dorazily. Server Page Six nyní přinesl několik fotek z místa činu, na kterých můžeme vidět přímo hlavní hrdinku, a to dokonce v kostýmu (titulkový obrázek je pouze fan art).

Fotky však vyvolávají otázku: proč není kostým v tradiční červenožluté kombinaci, jako v komiksu? Na kostýmu můžeme vidět tradiční Hala Star, kterou Captain Marvel nosí na hrudi, ovšem oblek je laděný do zelené barvy. Takový měl v komiksové řadě Ultimate Mar-Vell, mentor hlavní hrdinky a člen rasy Kree, která se má ve filmu spolu s rasou Skrullů také objevit, a kterého si zahraje Jude Law.

Je také možné, že tento kostým slouží jako tradiční oblek bojovníků Kree, žádný podobný jsme však dříve v MCU neviděli. Natáčení je teprve na začátku a tak je dost možné, že na dalších fotkách bude nosit Larson tradiční červenožlutý kostým. Jak by ten mohl vypadat si můžete v galerii také prohlédnout (jedná se o pouze změnu barev na stejné fotce). Z fotek také jde vidět, že se příběh odehrává v 90. letech, jelikož jsou zde noviny pořád ještě větší terno, než smartphony. 

Řadu let působila jako Ms. Marvel, před nedávnem však přejala identitu svého mentora a stala se novou Captain Marvel. Scénář napsaly Nicole Perlman (Strážci Galaxie, Sherlock Holmes 3), Meg LeFauve (V hlavě, Hodný dinosaurus) a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson (Room, Kong: Ostrov lebek), dále se objeví Jude Law, Ben Mendelsohn, DeWanda Wise a Samuel L. Jackson jako Nick Fury. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroje: MCU Exchange, Reddit, Page Six

Galerie: 8

Captain Marvel: Brie Larson na prvních fotkách v kostýmu | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson na prvních fotkách v kostýmu | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson na prvních fotkách v kostýmu | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson na prvních fotkách v kostýmu | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson na prvních fotkách v kostýmu | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson na prvních fotkách v kostýmu | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson na prvních fotkách v kostýmu | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson na prvních fotkách v kostýmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest