Deadpool 2: Dotáčky přidají také tajné cameo. Nový trailer zítra

Deadpool 2: Dotáčky přidají také tajné cameo. Nový trailer zítra | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Z jedné strany se doslýcháme, že přípravy filmu pokračují na jedničku, z druhé přišla zpráva, že se štáb vrátil do Vancouveru k dalším dotáčkám.

Fox dál pracuje na tom, aby vyžehlil pomačkaný obraz Deadpoola 2. Před časem se začalo na Twitteru šířit, že si film nevedl dobře během testovacích projekcí. To následně zpochybnil Collider, dále také Zazie Beetz, představitelka jedné z hlavních rolí, a nově také The Hollywood Reporter. Ten podobně jako Collider uvádí, že testovací projekce dopadly dobře a znovu připomíná, že únorové dotáčky nijak nesouvisely s testovacími projekcemi, ale byly dlouhou dobu dopředu naplánované, stejně jako je má naplánovaných 99% hollywoodských velkofilmů, aby měli filmaři příležitost doladit jakékoliv drobné nedostatky, které se objeví ve střižně. Beetz doplňuje, že se během dotáček přidávaly věci, které se tvůrcům během natáčení hodně zalíbily, což by podle dřívější zprávy Collideru měly být další scény s postavami Domino (Beetz) a Cableem (Josh Brolin).

Hollywood Reporter také doplňuje, že nedávno proběhly několikahodinové dotáčky ještě dodatečně v Los Angeles, aby filmaři na posledních chvíli přidali tajné cameo. U toho jsme docela zvědaví, o koho se bude jednat. Že by o nějakou další postavu, která bude spojená s chystanou týmovkou X-Force? Sluší se nicméně podotknout, že podle serveru Omega Underground (který je spolehlivý a specializuje se na informace o natáčení filmů) probíhá v tuhle chvíli ve Vancouveru další série dotáček, která má trvat až skoro do konce března.

Stále to nemusí znamenat, že se máme něčeho obávat. Ať už film má nebo nemá nějaké problémy, do premiéry je čas a v kinech můžeme dostat perfektní zážitek. Vzpomeňte na Rogue One: A Star Wars Story. Tam se přetáčela snad třetina filmu, pracovalo se do poslední tři vteřiny a reakce na hotový film byly převážně výborné.

Fox také potvrdil, že zítra bude zveřejněný nový trailer, což je další střípek do pozitivní ofenzivy, kterou se studio snaží vést. Některá studia při zprávách o potížích jejich filmů mlčí a nechávají tak prostor pro spekulace, které mohou být horší, než realita. Fox pouští pozitivní zprávy k prověřeným serverům a posiluje propagační kampaň, aby spláchnul nepříjemnou pachuť, kterou mohly varovné zprávy u fanoušků zanechat. Zítra se tedy nezapomeňte stavit, koukneme společně na trailer a hned bude jasnější, zda se všichni příznivci Deadpoola můžou na dvojku dál s klidem těšit.

Po tom, co přežil téměř smrtící útok hovězího, se znetvořený šéfkuchař z jídelny (Wade Wilson) snaží splnit svůj sen a stát se nejsvůdnějším barmanem z Mayberry. Zároveň se pokouší vyrovnat se ztrátou chuti. Při hledání nového koření života (a stroje času) se musí porvat s nindži, yakuzou a smečkou sexuálně agresivní psů, zatímco cestuje kolem světa, aby pochopil hodnotu rodiny, přátelství a chuti. Nachází nový hlad po dobrodružství a vyslouží si vytoužený hrneček na kafe s nápisem „Nejlepší milovník světa“.

Jako Deadpool se vrací Ryan Reynolds, dále hrají Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Stefan Kapacic, Leslie Uggama, Karan Soni, Zazie Beetz, Jack Kesy a Shioli Kutsuna. Režíruje David Leitch podle scénáře Rhetta Reese, Paula Wernicka a Drew Goddarda. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 17. 5. 2018.

Zdroje: ScreenGeek, Collider, THR, Omega Underground I, II

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Deadpool 2: Dotáčky přidají také tajné cameo. Nový trailer zítra | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky přidají také tajné cameo. Nový trailer zítra | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky přidají také tajné cameo. Nový trailer zítra | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky přidají také tajné cameo. Nový trailer zítra | Fandíme filmu Deadpool 2: Dotáčky přidají také tajné cameo. Nový trailer zítra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest