Spider-Man: Homecoming 2: Záporák může změnit pohlaví

Spider-Man: Homecoming 2: Záporák může změnit pohlaví | Fandíme filmu
A hledá se ještě jedna postava, která dokáže držet krok společně s představitelem hlavní role, Tomem Hollandem.

O pokračování Spider-Mana: Homecoming víme, že se bude odehrávat těsně po Avengers 4, Peter se v něm vrátí na střední školu, podívá se do Evropy a dočkáme se klíčové ženské postavy, kterou by mohla být Spider-Woman. To je všechno, co je zatím o ději filmu známo. Teď castingové novinky přinášejí další zajímavé střípky.

Studio s blížící se první klapkou hledá představitele hlavního záporáka. Postava má být plná vznešených ideálů, má jí být 30-45, může mít jakoukoliv barvu pleti, ale pozor, také může mít libovolné pohlaví!

Spider-Man tedy nadále pokračuje v upravování postav. Už v prvním filmu Zendaya hrála postavu, která si sice říká „MJ“, ale není to zkratka pro Mary-Jane Watson, ale pro Michelle Jones. V komiksové předloze je postava rusovlasá běloška, zatímco Zendaya je tmavovlasá mulatka. Peterův nejlepší kamarád Ned Leeds je ve filmu hraný Havajanem Jacobem Batalonem. V komiksech je nicméně Ned Peterův bělošský kolega z novin a daleko podobnější je filmové postavě Ganke Lee – asijský spolužák Milese Moralese.

Uvidíme tedy, jestli záporák (záporačka) příštího filmu bude podobně kombinovaná postava, anebo se dočkáme zcela klasického záporáka, akorát bude mít jiné pohlaví nebo barvu pleti (podobně, jako když filmového Electra hrál Jamie Foxx).

Pak se hledá představitel ještě jedné postavy. To by měl být jednoznačně muž, ve věku 18-24 let, jakékoliv barvy pleti. Jde o významnou postavu. A i když nemusí hned nutně dostav vlastní spin-off, herec by měl být schopný držet krok s Tomem Hollandem, jako další hvězda filmu. Nic bližšího prozatím nevíme.

Co vy na to? Máte nějaký tip na to, kdo by mohl Parkera v jeho druhém samostatném filmu doplnit? A co říkáte na případnou změnu pohlaví u záporáka?

Na titulce je cosplay.

Zdroj: That Hashtag Show

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest