Spider-Man: Homecoming: Pokračování má datum premiéry

Spider-Man: Homecoming: Pokračování má datum premiéry | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
K tomu Tom Holland odpovídá na dotazy fanoušků a prohlížíme si podobu padoucha.

Spider-Man: Homecoming se předvedl v povedeném prvním traileru a jen chvíli na to bylo ohlášeno, že další film se Spider-Manem bude mít premiéru 5. 7. 2019. Jde tedy o třetí film z Marvel Cinematic Universe v daném roce a potenciálně úplně první snímek tzv. čtvrté fáze. Víme, že Tom Holland podepsal smlouvu na tři sólovky a tři týmovky, v době natáčení filmu mu bude nejspíš 22 let a pravděpodobně bude mít za sebou natáčení Avengers 3 a 4, tedy té největší události ve fiktivním marvelovském světě. Jakou bude mít Spider-Man v kinech konkurenci? Týden předtím budou uvedení sedmí Transformers a dva týdny na to nový Indiana Jones. Jinak má Spíďa zatím kina pro sebe.

V rámci propagace traileru na Homecoming odpovídal Tom Holland ve videopřenosu na dotazy fanoušků. Co zajímavého odhalil? Zmínil, že aby trochu nasál americké školní prostředí, několik dní chodil inkognito na newyorskou střední. Nikdo mu tam nevěřil, že se připravuje na roli Spider-Mana a všichni jej měli za blázna. Potom zmínil, že Spider-Man byl v Captain America: Civil War obsazený tak moc na poslední chvíli, že pro něj ani neměli kostým a musel nosit kostým svého kaskadéra, který byl o několik čísel větší. Tak rychlé Hollandovo obsazení bylo, a to přes to, že předcházející casting trval asi čtyři měsíce.

A když už je řeč o kaskadérech, na jednoho čekal pořádně nebezpečný kousek při natáčení aktuálního filmu, když musel nejprve viset na vrtulníku a následně z něj spadnout do jezera. Holland také uvedl, že Peter na své schopnosti reaguje jako každý normální středoškolák. Je naprosto nadšený. Postupně mu ale začíná docházet, že jeho superhrdinská dráha má následky. Nic konkrétního Holland prozradit nesmí, ale čeká na nás prý jednoho hodně zajímavé překvapení. Celé Q&A si můžete přehrát níže.

V galerii si můžete prohlédnout fotky detailně vyvedené hračky padoucha Vulturea, která velice dobře ukazuje, jak vlastně zloduch v podání Michaela Keatona bude ve svém létajícím postroji vypadat.

Spider-Mana hraje Tom Holland, dále hrají Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton, Zendaya, Laura Harrier, Martin Starr, Logan Marshall-Green a Tony Revolori. Režíruje Jon Watts, scénář napsali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.7. 2017.

Zdroje: CBR, Deadline

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Spider-Man: Homecoming: Pokračování má datum premiéry | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Pokračování má datum premiéry | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Pokračování má datum premiéry | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Pokračování má datum premiéry | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Pokračování má datum premiéry | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Pokračování má datum premiéry | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Pokračování má datum premiéry | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Pokračování má datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest