Once Upon a Time in Hollywood: Margot Robbie je skutečně ve hře

Once Upon a Time in Hollywood: Margot Robbie je skutečně ve hře | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Čerstvá absolventka oscarového klání má zájem o roli nešťastné oběti vražedného gangu v Tarantinově chystané novince.

Už skoro od prvotního oznámení se mluví o tom, že by Quentin Tarantino rád do svojí novinky obsadil Margot Robbie. Nicméně, jeden čas byl se snímkem spojovaný třeba i Tom Cruise a nakonec danou roli dostal Brad Pitt. S Margot by to ale vyjít mělo, Deadline informuje o tom, že herečka začala s produkcí vyjednávat. Pokud se tedy obě strany domluví na vyhovujících podmínkách, nemělo by hereččině účasti nic bránit. Margot si ve snímku má zahrát Sharon Tate – herečku, manželku Romana Polanskiho a nechvalně proslulou oběť Mansonova gangu. Postava je ve snímku sousedkou Ricka Daltona, zapadající televizní hvězdy, kterou si zahraje Leonardo DiCaprio, hlavní protagonista snímku.

Příběh zasazený do roku 1969. Hrdinou je herec z úspěšného TV seriálu, který se snaží stát filmovou hvězdou (Leonardo DiCaprio). Jeho parťák, který mu dělá v seriálu kaskadéra (Brad Pitt), se pokouší o to samé. Příběh bude zasazený na pozadí strašlivé vraždy Sharon Tate a jejích přátel, kterou spáchal kult přívrženců Charlese Mansona. Snímek má pojednávat o „Los Angeles a Hollywoodu dní minulých, které už dávno neexistují“. V dalších rolích se mají objevit Margot Robbie, Samuel L. Jackson a potenciálně Al Pacino. Datum premiéry je stanovené na 9. 8. 2019.

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Once Upon a Time in Hollywood: Margot Robbie je skutečně ve hře | Fandíme filmu Once Upon a Time in Hollywood: Margot Robbie je skutečně ve hře | Fandíme filmu Once Upon a Time in Hollywood: Margot Robbie je skutečně ve hře | Fandíme filmu Once Upon a Time in Hollywood: Margot Robbie je skutečně ve hře | Fandíme filmu Once Upon a Time in Hollywood: Margot Robbie je skutečně ve hře | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest