Součástí Tarantinovy novinky bude kontroverzní osobnost

Součástí Tarantinovy novinky bude kontroverzní osobnost | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Objevují se další podrobnosti o jednotlivých postavách a zápletce filmu.

Je tu několik novinek o chystaném krimi dramatu Quentina Tarantina, které začne proslulý autor točit letos v létě. Variety potvrzuje, že Brad Pitt a Tom Cruise se ucházeli (ucházejí?) o roli kamaráda a kaskadéra hlavní postavy, kterou má hrát Leonardo DiCaprio. Další klíčovou rolí snímku bude prokurátor, který dostane na starost případ vraždy Sharon Tate. Se snímkem byl v jednu chvíli spojovaný Al Pacino, tak třeba bude roli hrát právě on (jistá minimální podoba by tu byla).

Dále se dozvídáme, že DiCapriova postava bude sousedem Sharon Tate, a že klíčovou postavou bude Roman Polanski. Kontroverzní režisér, který je v současné atmosféře hnutí #MeToo znovu pod drobnohledem, byl koncem 60. let hereččiným manželem. V momentě vraždy nebyl doma, nicméně v chystaném snímku má výrazně figurovat. Tarantino do role údajně chce obsadit autentického polského herce.

Na závěr svědecká výpověď o činech Mansonova gangu:

Tarantinův devátý snímek zatím nemá název. Jako herečku Sharon Tate chce Tarantino obsadit Margot Robbie, do hlavních dvou pánských rolí by režisér chtěl dva pány z trojice Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Brad Pitt. Počítá se i s obsazením tradičního Tarantinova spolupracovníka, Samuela L. Jacksona. Podle nejnovějších informací je příběh zasazený do roku 1969. Hrdinou je herec z úspěšného TV seriálu, který se snaží stát filmovou hvězdou. Jeho parťák, který mu dělá v seriálu kaskadéra, se pokouší o to samé. Příběh bude zasazený na pozadí strašlivé vraždy Sharon Tate a jejích přátel, kterou spáchal kult přívrženců Charlese Mansona. Datum premiéry je stanovené na 9. 8. 2019.

Zdroj: Justin Kroll

Galerie: 2

Součástí Tarantinovy novinky bude kontroverzní osobnost | Fandíme filmu Součástí Tarantinovy novinky bude kontroverzní osobnost | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest