Quentin Tarantino: Podrobnosti o jeho novém filmu, obsazení

Quentin Tarantino: Podrobnosti o jeho novém filmu, obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tarantinova kriminálka hledá nové studio a mohla by se pyšnit obsazením v čele s Leonardem DiCapriem.

Tak jak pokračuje sexuální skandál Harveyho Weinstaina a rozpad společnosti Weinstein Company, odchází Quentin Tarantino od svého tradičního produkčního partnera a hledá nový přístav pro svůj příští projekt, který je zatím pracovně označovaný jako #9, protože se jedná o jeho devátý film. Nabídku dostala prakticky všechna hollywoodská studia kromě Disneyho, který z pochopitelných důvodů není zrovna ideálním partnerem pro tvorbu Tarantinova drsného stylu. Tarantino nechce spolupracovat ani s Netflixem a podobnými službami – chce film uvést do kin. Nicméně, co je podstatné, jak scénář (a celý projekt) obíhá Hollywood, dozvídáme se o něm nové podrobnosti.

Dříve se říkalo, že film bude pojednávat o vraždách Charlese Mansona, to je ale podle všeho nepřesné. To je prý asi jako kdybychom Hanebných Panchartům říkali „ten film o Hitlerovi“. Mansonovy vraždy nějakým způsobem nicméně ve filmu figurovat budou a děj bude zasazený někam na přelom 60. a 70. let minulého století do Los Angeles. Scénář má mít „komerční potenciál“ a z dosavadních Tarantinových filmů se má nejvíc blížit Pulp Fiction. Tarantino by chtěl do role Sharon Tate (jedna z obětí Mansonova kultu) Margot Robbie a další role napsal na tělo Bradu Pittovi, Leonardu DiCapriovi a Samuelu L. Jacksonovi. Není však zatím stoprocentně jisté, že všichni herci budou mít zájem a čas. Kupříkladu Pitt by mohl být vytížený natáčením World War Z.

Pokud by to ale s obsazením vyšlo, tak by to byla slušná herecká palba, co říkáte?

Zdroj: Deadline

Galerie: 6

Quentin Tarantino: Podrobnosti o jeho novém filmu, obsazení | Fandíme filmu Quentin Tarantino: Podrobnosti o jeho novém filmu, obsazení | Fandíme filmu Quentin Tarantino: Podrobnosti o jeho novém filmu, obsazení | Fandíme filmu Quentin Tarantino: Podrobnosti o jeho novém filmu, obsazení | Fandíme filmu Quentin Tarantino: Podrobnosti o jeho novém filmu, obsazení | Fandíme filmu Quentin Tarantino: Podrobnosti o jeho novém filmu, obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest