Booster Gold: Fakeový superhrdina se stále chystá na plátna

Booster Gold: Fakeový superhrdina se stále chystá na plátna | Fandíme filmu
DC Comics
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tvůrce Arrowa a dalších DC seriálů pořád chce na filmové plátno. Bude ale jeho hrdina součástí stejného světa jako Batman a spol.?

Booster Gold je další z řady superhrdinských projektů DC Films, o kterém se dlouhodobě mluví, ale vlastně pořád vůbec není jasné, kdy a zda se nakonec hrdiny v kinech dočkáme. Projekt se snaží zrealizovat Greg Berlanti, který je známý především jako jedna z čelních osobností televizního Arrowverse – tedy provázaného světa komiksových hrdinů, s Arrowem v čele.

V aktuálním rozhovoru Greg tvrdí, že se snímek pořád ještě chystá, i když jsme o něm delší dobu nic neslyšeli. Studio se snaží přijít na to, kdy vlastně hodlá snímek uvést a v jaké podobě. Jisté není podle Berlantiho vlastně ani to, jak Booster bude nebo nebude zapadat mezi ostatní DC hrdiny – V minulosti se nicméně mluvilo o tom, že film součástí světa Muže z oceli nebude. Poslední verze scénáře se Berlantimu líbila, i když nespecifikoval, jestli jde o scénář od Zacka Stenta (X-Men: První třída, Thor) nebo nějaký nový.

V komiksech je Booster Gold frajírek z budoucnosti, který cestuje do současnosti a prostřednictvím znalosti dějin a moderních technologií ze sebe dělá hrdinu, když dovede vždy zasáhnout v ten pravý moment. Skrze několik osobních tragédií se z něj s postupem času stává skutečný hrdina, kterému však nadále komplikuje jeho snahu jeho dosavadní pověst.

Zdroj: The Wrap

Galerie: 6

Booster Gold: Fakeový superhrdina se stále chystá na plátna | Fandíme filmu Booster Gold: Fakeový superhrdina se stále chystá na plátna | Fandíme filmu Booster Gold: Fakeový superhrdina se stále chystá na plátna | Fandíme filmu Booster Gold: Fakeový superhrdina se stále chystá na plátna | Fandíme filmu Booster Gold: Fakeový superhrdina se stále chystá na plátna | Fandíme filmu Booster Gold: Fakeový superhrdina se stále chystá na plátna | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest