The Flash: Prapůvodně se měl ve filmu ukázat Green Lantern

The Flash: Prapůvodně se měl ve filmu ukázat Green Lantern | Fandíme filmu
Dlouhá historie nerealizovaných DC projektů je protkaná celou řadou zajímavostí.

Filmový The Flash si prošel dlouhým vývojem. Na projektu se vystřídali tvůrci jako Phil Lord a Chris Miller nebo Seth Grahame Smith. Aktuálně se hledá nový režisér a z Flashe se vyklubal Flashpoint – snímek s celou řadou dalších postav, který provede částečný restart filmového DC univerza. Dávno před tím vším se však chystal tak trochu jiný Flash.

Když uspěl model provázaného filmového světa Marvelu, konkurence se jej snažila rychle napodobit. Zdánlivě nejlepší předpoklady pro to měl Warner, protože jeho DC filmy také vycházejí z provázaného komiksového světa. Provázaný svět se měl začít stavět po dokončení Nolanovy trilogie a jako výchozí snímky byly zvažovány sólovky s Green Lanternem či The Flashem. Ta s Green Lanternem skutečně dorazila do kin, ale sklidila mizerné recenze a diváky také příliš nezajímala, a tak byl plán přehodnocen a po nějaké době se výchozím krokem ke sdílenému vesmíru stal Muž z oceli. Na The Flashe tehdy také vůbec nedošlo.

Scénář filmu připravovali Greg Berlanti a Marc Guggenheim, tedy dva pánové, které se podíleli i na zmiňovaném Lanternovi a později nalezli úspěch v televizi, když na malé obrazovky dovedli Arrowa a právě The Flashe. Berlanti v aktuálním rozhovoru starší filmový projekt zmínil a podělil se také o malou perličku: V závěru filmu se měl objevit Green Lantern, v té době tedy nejspíš Ryan Reynolds, který jej hrál v samostatném snímku. Z toho se ale samozřejmě nakonec stal Deadpool a celý tehdejší koncept provázaného světa hrdinů skončil v propadlišti dějin. Někteří by mohli namítat, že ani společně s dalším pokusem to nedopadlo nijak světoborně, ale to už je jiná pohádka.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest