Z: Sci-fi Zorro našel svou hlavní hrdinku

Z: Sci-fi Zorro našel svou hlavní hrdinku | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Zorro bude bohatým brát a chudým dávat v blízké postapokalyptické budoucnosti.

O futuristické verzi Zorra nazvané jednoduše Z píšeme už od roku 2013. Projekt se vždy jednou za čas vzedme, aby následně zase zapadl. Teď to opět vypadá, že se skutečně jednou bude točit. Do hlavní ženské role byla obsazena Kiersey Clemons, která na sebe upozornila ve snímku Dope a také byla obsazena jako filmová Iris West, i když z Justice League byla nakonec vystřižena. Původně se mělo v Dominikánské republice točit už v létě 2016, ale plány se několikrát měnily a nakonec by se mělo točit letos v červnu. Zorra si zahraje Gael García Bernal, režírovat bude Jonás Cuarón, syn Alfonsa Cuaróna.

Podle starší synopse se film odehrává v postapokalyptické Kalifornii a Mexiku, kam v budoucnosti spadne meteorit a udělá z obou států poušť. Když se prach usadí, je zjištěno, že je meteorit výtečným zdrojem energie a okamžitě jej uchvátí ziskuchtivá společnost. Do Nového San Diega proudí davy lidí v naději, že najdou práci, ale čeká na ně pouze útisk. Alejandro Fox, potomek legendárního Dona Diega de la Vegy, původního Zorra, obléká masku svého prapředka a stává se hrdinou, který pomůže utlačovanému lidu dosáhnout spravedlnosti. Níže si můžete přehrát ukázku toho, jak měl projekt prapůvodně vypadat:

Zdroje: Screen Daily, Variety

Galerie: 3

Z: Sci-fi Zorro našel svou hlavní hrdinku | Fandíme filmu Z: Sci-fi Zorro našel svou hlavní hrdinku | Fandíme filmu Z: Sci-fi Zorro našel svou hlavní hrdinku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest