Joker: Film o jeho začátcích se může točit už v květnu

Joker: Film o jeho začátcích se může točit už v květnu | Fandíme filmu
Do projektu i podle nejnovějších informací má být zapojený Martin Scorsese.

O realistickém filmu o zrodu komiksového padoucha Jokera se mluvilo poprvé loni na konci letních prázdnin. Pak bylo dlouho ticho po pěšině a v únoru se z ničeho nic objevily aktuální novinky, které hovořily o tom, že se snímek nadále chystá, a že by do hlavní role mohl být obsazen Joaquin Phoenix. Teď šéfredaktor serveru Tracking-Board Jeff Sneider přináší další podrobnosti.

Ve schránce mu přistál mail, u kterého si nebyl jistý, zda jeho obsah má zveřejnit na svém webu, ale teď to udělal alespoň na Twitteru, s důrazem na to, že nejde o nic potvrzeného. Nicméně Sneider zmiňuje, že mail dostal v lednu, tedy týdny před tím, než se veřejnost dozvěděla o účasti Joaquina Phoenixe. A právě Phoenix je v mailu zmíněný, takže se můžeme domnívat, že přišel ze zdroje, který o projektu skutečně něco ví.

Co ze zprávy můžeme vyčíst zajímavého? Jedním z producentů by skutečně měl být Martin Scrorsese, jak se už dříve proslýchalo, a snímek má s Warnerem spoluprodukovat jeho společnost Sikelia Productions. Postava je označovaná jako „mladý Joker“ a do role se hledá herec ve věku 29-40 let (Phoenixovi je 43). Mail znovu zmiňuje, že jde o samostatný film, který má pojednávat o Jokerově zrodu, zasazeném do drsné verze Gothamu, začátku 80. let minulého století. A pozor, natáčení by mělo začít už prvního května. Pokud tomu tak skutečně bude, pak bychom se snímku mohli dočkat už příští rok.

Obrázek na titulce je fanouškovský artwork od známého výtvarníka Bosslogic. Připomínáme, že režíruje Todd Phillips, podle scénáře Scotta Silvera. Na závěr rozjetý Phoenix:

Zdroje: Jeff Sneider, BossLogic

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest